Extraliga Žilina: s Pruským „live“.

Extraliga Žilina: s Pruským „live“.

V poslednom kole (11.) prvej polovice základnej časti pricestuje do Žiliny tím z Pruského. Ten nečakane počas ostatného víkendového dvojkola zakopol v nedeľu na domácom ihrisku s Profisom BA (3:6). „Vďaka“ tejto strate a prekvapujúcom bodovom zisku Žiliny z Nitry, sa obaja súperi dostali na zhodnú - 14 bodovú hranicu, čo v tabuľkovom postavení znamená 5. a 6. priečku. Žirafám sa proti Pruskému v minulej sezóne darilo. Doma síce vyhrali po nájazdoch 2:1, ale naplno zabrali na ihrisku súpera po víťazstve 2:3. Podobne dôležitý súboj sa odohrá aj v sobotu. Súťaž sa pomaly, ale isto blíži do play-off a družstvá začínajú intenzívnejšie kalkulovať resp. bojovať o nadstavbovú príslušnosti.

Stretnutie môžete sledovať „naživo“ prostredníctvom textového prenosu TU.  

 

Lacko Michal, HBC Žirafa Žilina – kapitán: „V sobotu nás čaká súper z kategórie kvalitnejších - nie však nezdolateľný. Trošku musíme improvizovať v zostave kvôli neúčasti Dubovca M. (trest), Lajčiaka, Mokoša, Cíbu, Pavloreka a Slováka (zranenia), Barbořáka (prac. povinnosti) a brankára Krška (rodinné dôvody). No hráči, ktorí zatiaľ nedostávali v zápasoch toľko príležitostí sa určíte chopia svojej šance a dokážu že sú platným členom nášho mančaftu. Veľké oči pred duelom nemáme, pretože vieme, že aj keď nás čaká tabuľkový sused, jeho dobrá hra a skúsený tím ho predurčuje na vyššie tabuľkové poschodia. Avšak chlapci sú opäť odhodlaní zabojovať a pred domácim publikom potvrdiť, že výhra v Nitre nebola len dielom náhody. Víkendové dvojkolo nám pomohlo hlavne po psychickej stránke a mladí hráči sa na vlastnej koži presvedčili, že poraziť sa dá hociktoré mužstvo z ligového pelotónu.“

 

Predpokladaná zostava Žilina: Škorvánek – Ratulovský, Krakovský, Chodelka, Hartel, Janísek, Bednár, Gamboš – Dubovec A., Koštek, Miške – Majtán, Kuna, Lacko - Mokoš, Marjenka, Vojaský – Bestvina.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.