DFŽL Žilina: ŠH v Radoli ÁNO/NIE/MOŽNO – iný pohľad + ANKETA.

DFŽL Žilina: ŠH v Radoli ÁNO/NIE/MOŽNO – iný pohľad + ANKETA.

V posledný predvianočný a prvý novoročný víkend sme odohrali v novučičkej ŠH v Radoli spolu 47 zápasov futsalovej žirafa ligy Žilina. Väčšina vašich postrehov a dojmov zo spomínaného priestoru bola zachytená v samostatnom článku DFŽL Žilina: Športová hala v Radoli – vaše skúsenosti a postrehy. Okrem detských chýb novostavby, ktoré obec Radoľa priebežne odstraňuje, sa veľká časť z vás nevedela stotožniť s hracím povrchom pre jeho tvrdosť. Po spätnej väzbe od vás sme sa rozhodli ďalej nevyužívať športovú halu, aj keď v nej bolo potrebné množstvo hracích blokov tak, aby sme dokázali pokryť časové nároky zápasov. Spomedzi 83 tímov futsalovej žirafa ligy Žilina sú ale aj také, ktoré by v prípade voľby NEHRAŤ alebo HRAŤ v Radoli vybrali druhú možnosť. V taktom znení napr. aj email od jedného z vás:


„Chcel by som sa spýtať alebo iba tak podať návrh na hracie plochy.

Momentálne je zastavené hranie v ŠH v Radoli. Robia sa tam asi určité úpravy a opravy, ktoré sa spomínali na facebooku. Tak možno sa tam bude opäť hrávať. Ale ak by sa neuvažovalo nad hraním v Radoli, chcel by som podotknúť, že si mužstvá uvedomia, že budú radi keď sa v nej opäť bude hrávať, lebo ŠH v Strečne a ŠH na Rosinkách sú aj dosť vyťažené a občas sa to nebude stíhať odohrávať. Ak by ste nechceli pokračovať v Radoli, možno by nebolo zlé urobiť anketu nech sa všetky mužstvá vyjadria, v ktorých z týchto 3 hál by boli ochotní hrávať a myslím, že by sa našlo aj dosť mužstiev, ktoré by súhlasili s Radoľou a keď by sa nedalo odohrať zápasy v ŠH na Rosinkách, mužstvá ktoré dajú súhlas, že by tam hrali v pohode tak by sa dala aj Radoľa využiť aj keď si uvedomujem, že je to zas o to dosť komplikovanejšie.

Toto je iba taký návrh a určite prišlo aj viac iných a aj vy uvažujete ako to zariadiť. Dosť som to napísal tak zložitejšie a zdĺhavo ale asi som aj vystihol tú myšlienku, ktorú som chcel vysvetliť.

Ďakujem za Váš čas.“

Keďže sa snažíme reflektovať na vaše návrhy a postrehy, oslovíme emailom všetky tímy s otázkou, ktorá z možností je prijateľnejšia: NEHRAŤ alebo radšej HRAŤ v Radoli?

Názor môže vyjadriť aj ktokoľvek z vás, či už hlasovaním prostredníctvom prebiehajúcej ankety, pridaním komentáru do diskusie pod článkom, napísaním emailu na cepec@zirafa.sk, sms na 0910 909 268, vložením príspevku na našej Facebook stránke, alebo sa vidíme počas víkendu na niekoľkých zápasoch. Ďakujeme za každú reakciu a účasť.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.