BANANA Cup: už čoskoro vypukne v Žiline to pravé futsalové šialenstvo!

BANANA Cup: už čoskoro vypukne v Žiline to pravé futsalové šialenstvo!

Druhý marcový víkend sa v ŠH na Hájiku uskutoční v poradí už druhý ročník prestížneho turnaja s názvom BANANA CUP 2014. Vo vzájomných súbojoch sa proti sebe postaví 32 družstiev a, že je skutočne o čo hrať, svedčí aj hlavná výhra! Celkový víťaz turnaja si do klubovej kasy prilepší o rovných 500 eur! Oproti prvému ročníku sa bude hrať o niečo dlhšie, úvodný výkop prvého zápasu je naplánovaný na sobotu 8:00, zatiaľ čo finále by malo vyvrcholiť až v nedeľu podvečer.

Viac nám o turnaji prezradil jeho hlavný organizátor Michal Hazda: "Turnaj bude pre jeho účastníkov lepšie dostupný a kvalitnejšie bude aj sociálne zabezpečenie podujatia. Zaujímavá je aj hlavná cena pre víťazný tím, ktorý si odnesie rovných 500 EUR. Tri najlepšie tímy si odnesú aj medaily a pamätné poháre, oceníme aj najlepšieho hráča, strelca a brankára turnaja."

Tímy budú rozdelené do ôsmych skupín po 4 družstvá, hrá sa podľa futsalových pravidiel systémom každý s každým v skupine, pričom jeden zápas sa hrá na dvanásť minút. Dva najlepšie tímy zo skupín postúpia do osemfinále, ktoré sa hrá už na 2x10 minút. Štvrťfinále a semifinálové boje sa hrajú na 2x10 minút a súboje o medaily sa už budú hrať na 2x12 minút. Vyhodnotenie turnaja sa očakáva v nedeľu o 17. hodine.

Ak by ste sa aj Vy chceli so svojim tímom zúčastniť BANANA CUPu a pokúsiť sa zabojovať o lákavú hlavnú cenu, ešte stále máte šancu! Stačí sa prihlásiť na adrese michal.hazda@gmail.com, alebo zavolať na číslo 0911 901 494. Štartovné na jeden tím je 65 €. Ale pozor, miestenky sa rýchlo míňajú a k dispozícii je už len menej ako polovica! Preto neváhajte a nenechajte si utiecť príležitosť zažiť najväčší futsalový sviatok v našom meste na vlastnej koži! Organizátori týmto tiež srdečne pozývajú všetkých divákov, ktorí by chceli vidieť zaujímavé a napínavé duely jednotlivých družstiev!

Viac info aj na Facebook stránke.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.