2% pre Žirafu - podporte samých seba.

2% pre Žirafu - podporte samých seba.

V Centre voľného času „ŽIRAFA“ sa už desať rokov snažíme starať o vaše deti aj o vás. Poznáte nás prostredníctvom rôznorodej záujmovej činnosti, predovšetkým z oblasti športu napr. cez tradičné mestské futsalové, florbalové a hokejbalové žirafa ligy. Celoročne sa venuje výchove, vzdelávaniu a využívaniu voľného času detí, mládeže a ďalších osôb na území žilinského kraja. Nezabúdame ani na úplne najmenších. Deťom od 2 rokov pomáhame zaradiť sa do kolektívu, umožňujeme im vzdelávať sa v anglickom jazyku, zapájame aj mamičky. S dobrovoľníkmi rozvíjame činnosť klubovne „Hájovňa“ na Hájiku. V popoludňajšom čase ju navštevujú deti a mládež, kde pod odborným vedením vychovávateľov trávia poobedia a netúlajú sa bezcieľne po uliciach sídliska. Organizujeme tábory a výlety, našim členom sa venujú animátori, dobrovoľníci, tréneri, ... .

Radi by sme našu činnosť pre vás vykonávali aj naďalej, v stále lepších podmienkach a kvalite. Okrem priamej účasti nás v tom môžete podporiť aj prostredníctvom 2% z daní. Tlačivo, ako aj ďalšie informácie o nás nájdete na web stránke www.zirafa.sk .

Ďakujeme. Podporte samých seba.

Postup krokov na poukázanie 2% (3%) pre zamestnancov, ktorí požiadali svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň z príjmov.

- Do 15.02.2014 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň.

- Požiadajte zamestnávateľa, aby Vám vystavil tlačivo Potvrdenie o zaplatení dane.

Z tohto Potvrdenia si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať: a) 2% z Vašej zaplatenej dane - to je maximálna suma, ktorú môžete v prospech prijímateľa poukázať, ak ste v roku 2013 neboli dobrovoľníkom, alebo dobrovoľnícky odpracovali menej ako 40 hodín. Táto suma však musí byť minimálne 3 €. b) 3% z Vašej zaplatenej dane,ak ste v roku 2013 odpracovali dobrovoľnícky minimálne 40 hodína získate o tom Potvrdenie od organizácie/organizácií, pre ktoré ste v roku 2013 dobrovoľnícky pracovali.

- Ako prijímateľa uveďte: JUVENTAS Žilina, n.o., IČO: 37983121, Adresa: 01001 Žilina, Pivovarská 3.

- Prečítajte si pozorne celé Vyhlásenie.

- Údaje o prijímateľovi napíšte do Vyhlásenia spolu so sumou, ktorú mu chcete poukázať alebo si predvyplnené stiahnite TU.

- Obe tieto tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, doručte do 30.04.2014 na daňový úrad podľa Vášho bydliska.

- Ak ste poukázali 3% z dane, povinnou prílohou k Vyhláseniu a Potvrdeniu o zaplatení dane je aj Potvrdenie o odpracovaní minimálne 40 hodín dobrovoľníckej činnosti!!!


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.