Žirafa: do poslednej kvapky krvi - nájde sa 30 statočných?

Žirafa: do poslednej kvapky krvi - nájde sa 30  statočných?

Prebiehajúca sezóna z nás organizačne vycicala takmer úplne všetko. Predovšetkým vo futsale sme sa maximálne vytrápili nielen s bežnými starosťami so zabezpečením ich priebehu. Problémy enormne narástli pri ziskavaní hracích plôch. Ľahké ste to nemali ani vy.

Futsalové súťaže už pomaly finišujú a ako každý rok, aj tentoraz uvažujeme nad primeraným zavŕšením sezóny. Stále aktívnejšie posúvame ďalej myšlienku o spoločnom turnaji na jednom z futbalových areálov resp. na veľkostne prisposobených plochách. Súčasťou bude guláš, občerstvenie, hry pre detičky, ..., spojené s večerným oceňovaním. Už dlhšie nás ale láka ešte jedno spojenie. Doplniť akciu aj o ďalší rozmer a nie športový.

Blíži sa leto, obdobie prázdnin a to je veľmi kritické pre nemocničné zariadenia, ktoré v tom čase pravidelne zápasia s nedostatkom najcennejšej tekutiny - KRVI. Pre Národnú transfúznu stanicu nie je problém realizovať aj mobilný odber, avšak s jednou podmienkou. Musí byť potvrdená účasť aspoň tridsiatich darcov. Pri takmer tisíc člennej hráčskej základni by to nemusel byť problém. Ale nájdu sa medzi nami?

Ak by ste sa vedeli/chceli zapojiť, dajte mi vedieť váš predbežný záujem na cepec@zirafa.sk, 0910 909 268, prípadne do komentára na Facebooku https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=628855780527247&id=268622263217269&stream_ref=10 . Z osobnej skúsenosti rád zodpoviem otázky aj pre prípadných prvodarcov. Veď vás to nebude nič stáť, iba 450 ml červenej tekutiny.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.