DFŽL Žilina: štartuje registrácia na záverečný ŽIRAFA Cup 2014.

DFŽL Žilina: štartuje registrácia na záverečný ŽIRAFA Cup 2014.

Viac ako 900 zápasový kolotoč prebiehajúcej DIADORA Futsalová Žirafa Liga Žilina, uzavrie netradičné vyhodnotenie. V sobotu 5. júla 2014 ho premiérovo zrealizujeme v podobe záverečného – jednodňového turnaja v „malom futbale“ ŽIRAFA Cup 2014. Dejiskom bude futbalové ihrisko v ROSINE. Turnaj je určený nielen pre registrovaných hráčov futsalovej žirafa ligy ale aj akýkoľvek iných nadšencov.

Ponúkneme aj niekoľko aktivít pre najmenších – nafukovací hrad, maľovanie, rôzne hry, ..., takže pokojne zoberte mladších súrodencov, rodinných príslušníkov, kohokoľvek., ale aj takých čo majú krvi naviac.

Okrem športového bude mať turnaj aj rozmer spoločenský. Ochotní záujemcovia budú môcť od 08.00 do približne 12.00 hod. DAROVAŤ KRV, ktorá chýba práve v čase letných prázdnin (priamo na mieste, prostredníctvom mobil transfúznej stanice).

Podvečer budú ocenení najlepší nielen z malého futbalu ale predovšetkým účastníci siedmych futsalových žirafa líg Žilina. Tradičné poháre budú nahradené veľmi netradičnou sklárskou podobou trofeje. Bude sa na čo tešiť.


Základné propozície:

Web: http://futsalzirafa.sportvin.sk/liga/dfzlzilina-zirafacup/

On-line denník: http://www.sportvin.sk/online/detail/4

Dejisko: Rosina

Ihrisko: 4 x, živá tráva, 40 x 20 metrov

Hrací čas: 2 x 12 min. hrubého času

Herný systém: 4 + 1

Počet tímov: max. 32

Štartovné: 10,- €/tím

Registrácia: do 25.6.2014

Posledný deň registrácie je stanovený na pondelok 30. júna 2014. Súpisky tímu potrebné k registrácii si stiahnite http://futsalzirafa.sportvin.sk/liga/dfzlzilina-zirafacup/download . V prípadne akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať na 0903 592 222 (mišo polák), 0910 909 268 (karol čepec), emailom na futsal@zirafa.sk, alebo čítajte na web stránke DIADORA Futsalová Žirafa Liga Žilina, ale aj na Facebookstránke.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.