Florbal Žilina: štartuje registrácia na sezónu 2014/15.

Florbal Žilina: štartuje registrácia na sezónu 2014/15.

Opäť štartujeme nový- 10. ročník UNIHOC Florbalovej Žirafa Ligy v Žiline a v Čadci (UFŽL). Počnúc stredou 27. augusta 2014 až do piatku 12. septembra 2014 (vrátane) prebieha registrácia hráčov a ich tímov pre novú sezónu 2014/2015. Proces prihlasovania má takéto náležitosti, väčšina je zhodná s ostatnou sezónou:

1. Registrácia prebieha v Žiline, v kancelárii SCVČ Žirafa na ul. Pivovarská 3 (centrum mesta, viac v článku TU).

2. „Akciová“ cena na prihlásenie. V prípade seniorov sa výška štartovného poplatku – 20,- € resp. 28,- € (pri hráčochs dátumom narodenia pred 1.1.1990, alebo s trvalým pobytom mimo žilinského kraja), avšak iba pri registrácii do 12.9.2014. Do tohto dátumu je prihlasovanie v „akciovej“ cene, po termíne je to už iba jednotná sadzba 35,- € . Výhodnejšie je teda hráčov zaregistrovať do 12.9.2014 (stačí priniesť prihlášku a emailom zaslať foto, úhrada do prvého štartu v lige), všetci s prihláškou od 13.9.14 už so zvýšeným štartovným poplatkom 35,- € .

3. Nové tímy si stiahnu súpisku z webu http://florbalzirafa.sportvin.sk/liga/ufzl-seniori/download (alebo položka „download“ v menu každej ligy), zašlú ju v digitálnej podobe na florbal@zirafa.sk a následne si prídu vyzdvihnúť predvyplnené prihlášky jednotlivých hráčov, ktoré bude nutné podpísať. Nezabudnite ani na digitálne fotografie hráčov, ktorí ešte nehrávali v súťažiach SCVČ Žirafa. Tých zároveň na súpiske zvýraznite červenou farbou. Pri prestupe je potrebné doplniť i názov klubu, z ktorého hráč prestupuje. Následne doniesť potvrdený prestupový lístok z materského klubu! Bez neho bude hráč vyškrtnutý zo súpisky vášho tímu!!!

4. „Doterajším“ tímom resp. ich vedúcim bude emailom zaslaná posledná súpiska tímu z ostatnej sezóny. Je nutné ju aktualizovať a doplniť aj o prípadných hráčov, ktorých registráciu predpokladáte v blízkej budúcnosti (ušetríte si zvýšený poplatok za registráciu). Po jej odoslaní na hokejbal@zirafa.sk je potrebné vyzdvihnúť predvyplnené prihlášky jednotlivých hráčov a zvyšný postup už poznáte, alebo ako v predchádzajúcom bode.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE:

Predpokladaný začiatok a trvanie súťaže

2014 september/október – december

2015 január - jún

Štartovný poplatok

Dievčatá, juniori 16,- €. Seniori: 20,- € pre hráčov s dátumom narodenia po 1.1.1990 a s trvalým bydliskom v Žilinskom kraji, 28,- € pre hráčov s dátumom narodenia pred 1.1.1990 alebo s trvalým bydliskom mimo okresov Žilina, Kysucké Nové Mesto, Čadca, Dolný Kubín, Martin, Bytča, Turčianske Teplice, Námestovo, Ružomberok, Tvrdošín a Liptovský Mikuláš.

Minimálny počet hráčov v tíme

Žiaci až juniori: 10 hráčov

Seniori: 10 hráčov

Vekové kategórie

Žilina juniori: 1995 až 1999,

Žilina seniori: minimálny vek 16 rokov, Čadca juniori: 1997 a mladší, Čadca seniori: minimálny vek 16 rokov, Čadca dievčatá: 1993 a mladšie.

Podmienky účasti tímu

- Odovzdané, zaregistrované súpisky tímu a prihlášky jednotlivých hráčov, uhradený štartovný poplatok.

- Jednotná sada dresov (príp. rozlišovacích) označených číslami od 1 do 99.

Hracie dni a miesto

- Pracovné dni a štátne sviatky, školské prázdniny (prípravka až juniori). Pracovné dni, víkend a štátne sviatky (seniori).

- Žilina: ŠH na Hájiku, ŠH na Bôriku, ŠH na Rosinkách. Čadca: Mestská športová hala.

Viac informácií získate na florbal@zirafa.sk, facebook.com, florbalzirafa@sportvin.sk, 0903 592 222 (m. polák), pre Čadcu 0915 611 123 (n. chovanec), info@123mobil.eu, .

Přidat příspěvek by Unihoc Florbalová Žirafa Liga.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.