Futsal Žilina: novinky v sezóne 2014/15!

Futsal Žilina: novinky v sezóne 2014/15!

Vo štvrtok 4. septembra 2014 (ospravedlňujem sa za nevhodne zvolený termín, v rovnakom čase futbalový zápas Slovensko – Malta) sa uskutočnilo stretnutie zástupcov klubov pred 9. ročníkom žilinskej mestskej MIRUPO Futsalová Žirafa Liga Žilina 2014/15 . Neformálny program pozostával z týchto tém, resp. z noviniek pre sezónu 2014/15:

1. Všetky potrebné náležitosti pre registráciu nájdete v článku - http://www.sportvin.sk/clanky/1244. Vedúcim doterajších tímov boli na email zaslané posledné platné súpisky so žiadosťou o aktualizáciu, doplnenie nových hráčov, zaslanie chýbajúcich fotografií v digitálne podobe. Novinkou je možnosť úhrady štartovného poplatku , ale aj poplatku za prerokovanie DK, prostredníctvom bankového prevodu na číslo účtu 4017522954/7500 (ČSOB a.s.). Na vyžiadanie vám pred platbou zašleme variabilný symbol pre efektívnejšiu identifikáciu.

2. Na email vedúceho tímu budú zaslané - Súťažný a Disciplinárny poriadok pre doplnenie o vaše návrhy, podnety alebo postrehy.

3. Ak máte záujem o členstvo v jednotlivých komisiách súťaže, radi vás privítame.

4. O zápasoch baráže o postup resp. o zostup sa rozhodne až po uzávierke registrácií jednotlivých tímov.

5. Hracími miestami už nebudú haly/telocvične mimo Žiliny. Dejiskami zápasov budú ŠH na Rosinkách a ŠH na Bôriku, v riešení sú ŠH V. Javorku resp. ŠH na Hájiku .

6. Vašu aktivitu na web stránke súťaže budeme odmeňovať „ kupónmi“. Získate ich za napísanie článku, komentáru k zápasu, vytvorením albumu s fotografiami alebo s videom, za vyplnenie výsledku alebo detailu zápasu, ... . Kupóny budete môcť použiť na čiastočnú úhradu za športovú výstroj a výzbroj (nielen pre futsal) v pripravovanom eshope, ktorý spustíme v priebehu októbra 2014. S úvodným zápasom rozbehneme aj celosezónnu tipovaciu súťaž výsledkov zápasov o zaujímavé ceny a kupóny.

7. Novým partnerom súťaže je žilinský športový obchod MIRUPO. Prvým benefitom vzájomnej spolupráce bude 50 futsalových lôpt ADIDAS pre 50 najrýchlejšie registrovaných tímov štartujúceho ročníka. Registrovaní hráči rovnako získajú pri nákupe v MIRUPe zaujímavé zľavy, ich výšku ešte doplníme.

8. Registračný preukaz hráča bude mať novú podobu a využiteľnosť. Bude slúžiť aj ako „ vernostná Žirafa karta“. Držiteľa bude oprávňovať na získanie rôznych zliav u ďalších partnerov (obchod, služby, zábava, ...), ktorých predstavíme neskôr.

9. Záujemcov na pozíciu zapisovateľa alebo rozhodcu prosíme kontaktovať sa na futsal@zirafa.sk alebo na 0903 592 222 (michal polák).

10. Štart 9. ročníka je naplánovaný na 27. septembra resp. 4. októbra 2014.

11. Naďalej pozývame všetkých ochotných dobrovoľníkov na malé brigády do Športovej haly na Bôriku , ktorá bude čoskoro spustená do čiastočnej prevádzky. Aktuálne diania nájdete vo FB skupine https://www.facebook.com/groups/1479278458998919/, kde sa môžete opýtať na čokoľvek čo vás zaujíma o žilinskej „korytnačke“. Viac ako dva tucty doterajších aktivistov zmenili halu na nepoznanie, a pokračujeme ďalej. Predpokladaný termín otvorenia je na prelome mesiacov september/október 2014.

12. Počas voľnej diskusie sa preberala problematika týkajúca sa rozhodcov alebo časomeračov. Každú vašu oprávnenú nespokojnosť prosíme uviesť (prostredníctvom rozhodcu) do zápisu ihneď po skončení stretnutia. Rozhodca je povinný vašu námietku zaznamenať v plnom znení.

13. V prípade, že máte akékoľvek nápady, podnety, návrhy, alebo vás čokoľvek zaujíma , neváhajte nás kontaktovať na futsal@zirafa.sk, michalpolak@zirafa.sk, cepec@zirafa.sk, 0903 592 222 (m. polák), 0910 909 268 (k. čepec), rovnako nás nájdete v kancelárii Žirafy na Pivovarskej 3, prípadne na Facebooku:


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.