Hokejbal Žilina: Comeback s 18tkou.

Hokejbal Žilina: Comeback s 18tkou.

8.kolo FHŽL prinieslo niekoľko zaujímavých udalosti. Jednou z ních bol návrat brankára Tibora Praženku medzi tri žrde. To ako sa vlastne tento "stratený chlapec" opäť dostal do bránky si nevie asi nikto vysvetliť. Treba však povedať, že aj napriek veľmi nepriaznivému výsledku bol asi jedným najsvetlejším hráčom v modrom drese. A ako sa vlastne dostal "Pražo" do HBC Budatína?

V Budatíne sa skladá nové hokejbalové mužstvo, ktoré s podporou Roba Kaššu sa prihlásilo do hokejbalovej Žirafa ligy v Žiline. Väčšina chlapcov nemá skúsenosti so zápasmi o body a to sa na ihrisku prejavuje. O to viac keď sa z brány vytratil Peťo Pagáč, ktorý sa vydal za prácou za "veľkú mláku". (Prajem mu veľa šťastia v cudzine) Nasledovali dve kola s hráčom v bráne a bolo jasne, že brankár je číslo jeden v každom mužstve. O to viac, keď nám chýbaju skúsenosti. A tak som oslovil svojho priateľa s veľkou prosbou. Tibor sa rozhodol a ja som veľmi rád, že nám pomôže.

Pred zápasom sa ma pýtal na zloženie mužstva. Povedal som mu tak ako to vidím ja. Mužstvo mladé s veľkou chuťou hrať hokejbal. Povedal som aj to, že na zápasy chodíme v hojnom počte aj napriek nie najlepším výsledkom.

Po zápase som sa pýtal ja jeho na jeho pocity z tak ťažkého comebacku. "Chytalo sa mi dobre, bol som v pohode, aj keď v poslednej tretine už nebolo síl. Chalani ma moc nepodržali, ale verím že sa to v ďalších zápasoch zmeni" povedal Tibor Praženka

V drese Budatína sa ale objavuje ešte jedna hokejbalová postavička, ktorá sa vracia medzi mantinely. Michal Meliš ktorého asi všetci poznajú ako Meldo. Ten po dvoch rokoch bez hokejbalu začal práve v HBC Budatín. Jeho pocity: "Pred sezónou som bol v Sokole, kde sa dva zápasy skončili kontumačne a ja som chcel hrať hokejbal. A hlavne s radosťou. Prehodil som pár slov s Robom Kaššom a transfer bol tu. Takže svoj prvý súťažný zápas po dvoch rokoch som zahral za Budatín. Je tu skvelá partia a chuť sa zlepšovať. Chalani trénujú a to je výborné. Ja sa snažím im zas im pomôcť s mojími skúsenosťami. A teraz som ešte spokojnejší, keď k nám prišiel Pražo. Po poslednom zápase sa ma priateľka pýtala či neľutujem rozhodnutie odísť zo Sokola, kde som mohol vyhrávať viac zápasov a nie len "nakupovať". Tak som ju upokojil a s kľudom som jej povedal, že som spokojný lebo si naozaj môžem dobre zahrať aj v slabšom mužstve. Partia je tu výborná a to je viac ako body."

Teraz už nezostáva nič iné len Pražovi popriať veľa úspešných zákrokov. Verím že v HBC Budatín dosiahne čo najlepšie výkony a pomôže získať nejaké bodíky.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.