Futsal Žirafa Žilina: on-line registrácia Žirafa poháru spustená.

Futsal Žirafa Žilina: on-line registrácia Žirafa poháru spustená.

Po trojročnej prestávke opäť oživujeme myšlienku futsalového pohára, ktorý nasleduje po finišujúcej ligovej sezóne. V roku 2012 sa ho zúčastnilo až 36 tímov rozdelených do siedmych skupín. Výsledkové obhliadnutie nájdete DFŽL Žilina - pohár, seniori . K podobnému hernému formátu by sme vás chceli pozvať aj tentoraz.

V lige registrovaní hráči majú štart v pohári za 1,- €, novoregistrovaní za jednotný poplatok 5,- €. Prihlasovanie tímov bude prebiehať od utorka 14. apríla 2015 do piatku 24. apríla 2015. Úvodné stretnutia by sa mohli odohrať už v piatok 1. mája 2015, finálové zápasy resp. súboje o umiestnenia sú predbežne naplánované na mesiac jún. Na rozdiel od ligovej súťaže sa budú stretnutia hrať až do rozhodnutia, v prípade remízy budú nasledovať penalty :-) Pohár je príležitosťou športovo sa konfrontovať aj s tímami z vyšších resp. z iných líg a priestor pre nových futsalových nadšencov.

Pre prihlásenie sa do pohára využite on-line registráciu, kde jednoduchým zadaním názvu tímu a kontaktu vás zaradíme medzi záujemcov a následne zašleme emailom všetko potrebné. On-line formulár: http://www.sportvin.sk/online/detail/18 .

V prípade akýchkoľvek nejasností napíšte komentár pod článok, alebo využite email futsal@zirafa.sk, prípadne 0910 909 268 (k. cepec). Ďakujeme.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (1)

kcepec napísal:

v utorok 14.4.2015 je o 17.00 hod. registrovaná už pätica tímov http://www.sportvin.sk/online/detail/18, ďakujeme :-)

Pridané: 14.04.15 17:06.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.