Futsal Žirafa Žilina: súťaž o "Kráľa strelcov futsalovej Žiliny 2015".

Futsal Žirafa Žilina: súťaž o "Kráľa strelcov futsalovej Žiliny 2015".

Kolotoč MIRUPO Futsalovej Žirafa Ligy Žilina 2014/15 by sa mal "dokrútiť" v nedeľu 28. júna 2015. V rámci ukončenia aktuálnej sezóny by sa mali odohrať zápasy semifinále, o 3. miesto a finále futsalového Žirafa pohára Žilina 2015 a súčasťou programu by mala byť aj súťaž o "Kráľa strelcov futsalovej Žiliny 2015".

Každý registrovaný "kopáč" bude mať 6 pokusov zo vzdialenosti 10 metrov na futsalovú bránku resp. na "plachtového" brankára. Ten bude mať okolo seba 4 otvory s rôznou bodovou hodnotou. Bude iba na vás, či všetky strely budú smerovať na jedno miesto alebo zvolíte ľubovoľnú kombináciu s cieľom dosiahnuť čo najvyšší bodový zisk. Ten bude rozhodujúcim pre postup z kvalifikácie do finálovej časti. Kvalifikácia by mohla začať približne od 14.00 hod. v nedeľu 28.6.2015.

Registrácia je možná do začiatku resp. počas priebehu kvalifikácie prostredníctvom on-line formuláru na tomto odkaze - http://www.sportvin.sk/online/detail/21. Uveďte prosím vaše meno a prípadne kontakt, aby bolo možné sa v prípade potreby operatívne spojiť.

Vaše prípadné otázky adresujte do diskusie pod článkom alebo využite futsal@zirafa.sk, 0910 909 268.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.