Súťaž Žirafa Žilina: uhádnete počet vrchnáčikov?

Súťaž Žirafa Žilina: uhádnete počet vrchnáčikov?

Asi sme v Žirafe trošku posadnutí separovaním. Drží nás to už roky a inak tomu nebolo ani počas končiacej sezóny. Na športoviskách každý rok vyseparujeme stovky, alebo skôr tisíce fliaš.

Od 9. novembra 2014 hrávame zápasy MIRUPO Futsalová Žirafa Liga Žilina 2014/15 a UNIHOC Florbalová Žirafa Liga aj v žilinskej ŠH na Bôriku. Za necelých 8 mesiacov sme vytriedili aj stovky PET fliaš. Väčšinu z nich sme zbavili vrchnáčikov, ktoré v budúcnosti určite niekomu pomôžu. Asi 80 % vrchnáčikov sme vtesnali do sklenenej dózy. Na výšku má skoro 40 cm, priemer (rovnaký dole aj hore) 19 cm. Vidieť ju môžete na obrázku, alebo „naživo“ aj v ŠH na Bôriku od štvrtka 25. júna 2015.

V rámci slávnostného ukončenia sezóny 2014/15 máme pre vás malú súťaž o kupóny na nákup či už futsalového alebo florbalového vybavenia. Vaša úloha bude jednoduchá - uhádnuť aspoň približný počet vrchnáčikov v dóze . Váš tip, alebo aj viac pokusov :-), môžete vložiť priamo do formulára http://www.sportvin.sk/online/detail/22 (v tvare: počet kusov a kontakt na vás resp. nejakú formu identifikácie). Tipy môžete napísať aj do diskusie pod článkom, alebo vložiť do hlasovacej urny priamo v ŠH. Tak šup, šup, pokúšajte šťastie.

skúsite si tipnúť a zapojíte sa do súťaže? nič zložité, viac v článku http://www.sportvin.sk/clanky/1387

Posted by Futsalová Žirafa Liga on 25. červen 2015

Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.