​Hokejbal Žirafa Žilina: Úradná správa č. 1 2015/16.

​Hokejbal Žirafa Žilina: Úradná správa č. 1 2015/16.

Už 12. ročník FARSER Hokejbalová Žirafa Liga Žilina 2015/16 klope na dvere. Úvodné zápasy novej sezóny sa odohrajú počas posledného septembrového víkendu 25. až 27.9.2015.

1. Prihlásených je 10 tímov: DANDY Group, HBC Budatín, HBC Rajec Wings, HBC Revolutions Žirafa, HBC Rosina, HBK KNM, HBK KNM Predators, HBK VICTORY, Mikomix, TJ SOKOL Žirafa. Mikomix je premenovaný tím LEGENDARY, k úprave názvu došlo aj pri HBC Rajec Wings vypustením "Red".

2. Vo vyžrebovaní nájdete program 1. kola. Vedúcich tímov prosím, aby na nástenku svojho zápasu uviedli časový rozsah kedy by chceli hrať resp. sa priamo dohodli so súperom. Postupne pribudnú aj ďalšie kolá, hracím dňom by mala byť predovšetkým sobota resp. piatok podvečer.

3. Na stretnutie môže nastúpiť iba hráč, ktorý má splnené všetky potrebné registračné náležitosti vrátane uhradeného štartovného poplatku.

4. Povinným výstrojom sú jednotné dresy, rukavice, holenné chrániče, zakryté kolená a doporučujeme lakťové chrániče, suspezor a prilbu. Chráňte si svoje zdravie.

5. Vo štvrtok podvečer bude brigáda spojená s uprataním a drobnými opravami ihriska, každá ochotná ruka je vítaná.

6. V októbri spúšťame eshop predovšetkým s ponukou hokejbalových rukavíc, čepelí, chráničov a dresov značky FARSER.

7. Aj naďalej bude platiť minimálny počet odohraných zápasov pre účasť v play-off. Hranica 30% sa nemení, započítava sa iba aktívna účasť na stretnutí, nezúčastnení hráči budú zo Zápisu o stretnutí vyškrtnutí.

8. Dejiskom zápasov bude ihrisko na Závaží, jedna alternatíva je v riešení, viac info v priebehu nasledujúcich dní.

9. V prípade záujmu o prenájom ihriska za účelom tréningov pri osvetlení je poplatok za hodinu 6,- €, prehľad obsadenosti nájdete vždy v kalendári súťaže - http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-z... .

10. Dôležité kontakty: 0910 909 268 (karol čepec), hokejbal@zirafa.sk, www.hokejbal.zirafa.sk, https://www.facebook.com/HokejbalovaZirafaLiga .

11. Do novej sezóny vám prajem veľa športových zážitkov, žiadne zranenia a hlavne stále IBA HRÁME pre radosť a zdravie.

S pozdravom, Karol Čepec


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.