Daniel Okuliar

Príjemný večer všetkým...

Ako ste si mohli všimnúť za posledné obdobie sme si pre Vás fanúšikov pripravili viacej noviniek a zďaleka nekončíme smile – emotikonV tomto príspevku sa vrátime k poslednému víkendu, v ktorom sme aj vďaka Vašej podpore udržali nedobytnosť našej pevnosti a získali sme dva cenné bratislavské skalpy.Pripravili sme pre Vás rozhovor s hráčom, ktorý momentálne ohuruje celú hokejbalovú verejnosť, no my už dávno vieme, čo sa v našom "Špendlíku" ukrýva smile – emotikonDaniel Okuliar získal za víkend deväť bodov, za tri góly a šesť prihrávok, čo je naozaj obdivuhodný výkon...

Dano, takže po ťažkom víkendovom dvojkole plný počet bodov, šesť bodov je super, ale povedz úprimne, očakával si niečo také pred samotným víkendom?

Ja si myslím, že po zápase v Nitre sme boli dosť nabudení, aj keď sme tam prehrali len o gól, ale bolo nás tam dvanásť a odohrali sme dosť dobrý zápas. Trénovali sme poctivo a na toto dvojkolo sme si verili, že vyhráme a myslím si, že to dopadlo tak, ako sme aj čakali.

Papierovo sa dalo očakávať, že sobotňajší duel s LG Bratislava bude náročnejší, náročnejší aj bol, skončilo to 3:1, ty si sa v ňom dvakrát strelecky presadil, prakticky si tento zápas rozhodol sám. Ako si videl obidva gólové momenty?

Pri prvom góle mi posunul Tomáš Ruttkay dobrú nahrávku z obranného pásma rovno na stred, hodil som si to medzi dvoch obrancov, ktorí zastali a nespravili žiadny pohyb proti mne, išiel som sám na bránu a veril som si, že ho dám a aj som ten gól vsietil. Pri mojom druhom góle bola skrumáž pred našou bránkou, lopta sa dostala do hluchého priestoru, kde prepadol súperov obranca, lopty sa zmocnil Mišo Fillo, posunul mi to rovno do brejku a takisto mi to vyšlo.

Ako by si zhodnotil nedeľňajší zápas, tú divokú jazdu, výsledok 9:5, 14 gólov je aj na tomto malom ihrisku naozaj veľa. Bolo to teda naozaj divoké, súper s výnimkou prvého gólu prakticky stále doťahoval naše jednogólové vedenie, potom sme sa v záverečnej tretine konečne gólovo odtrhli, skús nám povedať ešte niečo k tomuto, pár slov.

Zápas začal v dosť dobrom tempe, myslím si, že od začiatku sme si navzájom nič nedarovali, nám vychádzali nejaké akcie, mali sme na to aby sme vyhrali a dovolím si tvrdiť, že sme boli lepším tímom. Bohužiaľ vždy, keď sme dali gól, tak sme to trochu vypustili, čo súper vedel potrestať a zakaždým vyrovnal. Za stavu 6:5 v náš prospech sme ale duel zlomili, po vyvolanej bitke súper úplne odpadol a my sme vsietili ešte ďalšie tri góly a vyhrali sme 9:5, čiže ja som spokojný.

Zápas sa ti opäť extrémne vydaril, nazbieral si krásnych sedem bodov, ako hodnotíš tvoju spoluprácu s kolegami v útoku - so "Zajom" a "Fildesom"? Počas zápasu ste predviedli pár nádherných akcií a nakoniec sa každý z vás presadil aj strelecky.

Môj názor je, že hneď od začiatku ako nás "Kolči" nasadil na prvý zápas, tak som tušil, že nám trom to spolu pôjde o čom svedčia aj naše góly v oboch zápasoch. Na ihrisku sa vidíme, ťaháme jeden za druhého a verím, že nám to pôjde aj naďalej.

Moja posledná otázka smeruje k najbližšiemu zápasu, čaká nás doma Martin. Čo očakávaš od tohto klasického derby?

Pre nás bude zápas s Martinom špecifický, lebo vždy tieto súboje boli napínavé a o to viac, že teraz sme namotivovaní. Verím, že sa budeme viesť na víťaznej vlne a tento ťažký súboj zvládneme a opäť tak potešíme našich verných fanúšikov.

Ďakujeme za pozornosť smile – emotikon


Otázky (0)

Nie je možné pridávať otázky.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.