Tomáš Pastorek

Príjemný večer milí priaznivci,

víkendový derby zápas v nás pomaly doznieva, no my sme sa Vám rozhodli priniesť ešte jeden pohľad jedného z priamych aktérov. Obranca Komety Tomáš Pastorek predviedol v súboji s Martinom spoľahlivý výkon a potvrdil tak, že súboje s odvekým rivalom má rád a vie sa na ne správne "vyhecovať".

Pasťo, skús nám, prosím, opísať tvoje bezprostredné pocity po prvej domácej prehre v tomto ročníku, obzvlášť s Martinom, v tak medializovanom derby zápase.

Prvé pocity boli jednoznačne sklamanie a hnev, hlavne po takom priebehu kedy sme v tretej tretine stratili náskok a dokonca prehrali po našich hrubých chybách.

Čo hovoríš na fakt, že v posledných zápasoch si nevieme udržať jednogólové vedenie a namiesto toho, aby sme zápas rozhodli, tak súper zakaždým vyrovná, konkrétne v tomto zápase dokonca zápas otočí...Čomu to pripisuješ?

Neviem si to vysvetliť, ako keby sme po strelenom góle poľavili z tlaku a uspokojili sa s jednogólovým náskokom. Toto však musíme odstrániť, nakoľko ako vidíme v lige sú skúsene tímy, ktoré dôkazu takéto poľavenie okamžite potrestať.

Opíš nám tvoj gólový moment, keď si vsietil na začiatku poslednej tretiny gól na 3:2, ako si ho videl ty? Veril si v tom momente, že si strelil víťazný gól a že to už zvládneme a zápas vyhráme?

Jasné, že som v kútiku duše veril, že bol víťazný gól, ale vedel som, že nás ešte čaká takmer cela tretina a že to bude ešte veľmi ťažké, tak aj bolo. Každý gól poteší, ale keď tím prehrá radosť zo streleného gólu nevyrovná sklamanie z prehry.

No a posledná otázka...Čaká nas dvojkolo, nesmierne náročné na ihriskách súperov. Ako vidíš druhé derby v rade, tentokrát s Diakovou a následne zápas v P. Bystrici odkiaľ Kometa len málokedy nosí body?

Pevne verím, že cez víkend si napravíme chuť a z ihrísk súperov si prinesieme 6 bodov. Zapas s Diakovou by som derby ešte nenazýval, nakoľko sa v lige stretneme po prvý krát, ale dúfam, že to bude kvalitný zápas s množstvom gólov. Týmto by som chcel aj pozvať našich fanúšikov, aby sa na tento zápas do Martina prišli pozrieť. Súper z Považskej Bystrice nám body vzal vždy v tretej tretine, a tak keď sa zameriame na vyrovnané výkony počas celého zápasu, myslím, že to zvládneme a zvíťazíme.

Pasťovi ďakujeme za rozhovor a Vám za pozornosť smile – emotikon


Otázky (0)

Nie je možné pridávať otázky.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.