Michal Čech odpočítaj v pokoji †.

Michal Čech odpočítaj v pokoji †.

Ktorási pieseň má takýto text: „prejdi kus cesty v mojich botách keď chceš robiť sudcu, potom pochopíš koľko síl, koľko bolo vypotených kíl, kto si aby si to hodnotil, keď sám si tu nič nezhotovil“.

Ach jaj, ťažko preťažko sa hľadajú vhodné slová a asi sa o ne ani nebude pokúšať. Michal Čech svoj pozemský zápas dobojoval v nedeľu 1. novembra 2015 (26 rokov) vo Veľkej Británii.

Večne usmievavý chalanisko naposledy nastupoval v drese HBK Turie na záver sezóny 2011/12. Ešte napínavejšie ale boli súboje a rivalita hráčov Re5pectu - Cíba, Čepec, Jančuch, Čech, Rybárik, Rzeszoto, ..., (na fotke nižšie, Michal je prvý zľava) proti „légii“ z Revolučnej na čele s Dubákovcami, Buňom, Blažom, ..., alebo proti Meldovcom, Hulovcom, Horalkovcom z Aqua Control počas legendárnych dueloch vo vtedajšej či už žiackej, alebo juniorskej hokejbalovej lige ešte na Zaymuske a na Solinkách.

Tak si Ťa budem Michal pamätať, z mnohých súbojov, víťazstiev ale aj prehier. Len Ty vieš aké to bolo všetko ťažké, koľko síl, potu a bolesti Ťa v živote sprevádzalo. Odpočívaj v pokoji.

(Termín poslednej rozlúčky ešte nie je známy.)


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.