Futsal Žirafa Žilina: on-line registrácia Žirafa Poháru 2016 spustená.

Futsal Žirafa Žilina: on-line registrácia Žirafa Poháru 2016 spustená.

Aj prebiehajúci 10. ročník MIRUPO Futsalová Žirafa Liga Žilina uzavrieme futsalovým Žirafa Pohárom 2016. V minulom roku sa ho zúčastnilo až 38 tímov rozdelených do šiestich skupín. Výsledkové obhliadnutie nájdete DFŽL Žilina - pohár, seniori . K podobnému hernému formátu by sme vás chceli pozvať aj tentoraz.

V prebiehajúcej lige registrovaní hráči majú štart v pohári za 1,- €, novoregistrovaní záujemcovia za jednotný poplatok 4,- €. Prihlasovanie tímov prebieha od štvrtku 7. apríla 2016 do utorka 26. apríla 2016. Úvodné stretnutia by sa mohli odohrať už v piatok 1. mája 2016, finálové zápasy resp. súboje o umiestnenia sú predbežne naplánované na koniec mesiaca jún. Na rozdiel od ligovej súťaže sa budú stretnutia hrať až do rozhodnutia, v prípade remízy budú nasledovať penalty :-). Pohár je príležitosťou športovo sa konfrontovať aj s tímami z vyšších resp. z iných líg a priestor pre nových futsalových nadšencov.

Pre prihlásenie sa do pohára využite on-line registráciu, kde jednoduchým zadaním názvu tímu a kontaktu vás zaradíme medzi záujemcov a následne zašleme emailom všetko potrebné. On-line formulár: http://www.sportvin.sk/online/detail/24.

V prípade akýchkoľvek nejasností napíšte komentár pod článok, alebo využite email futsal@zirafa.sk, facebook, prípadne 0910 909 268 (k. cepec). Ďakujeme.



Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (1)

kcepec napísal:

k pondelku 25. apríla 2016 je zatiaľ registrovaných 30 tímov - CVČ Strom, CyS, Recreativo, ROAD SK, Predators, Sporting Solinky, MFK Vlčince, Small Wood A, Small Wood B, Giraffa Camelo Pajdalis, Terra Varna, FC Matador, FC Solinky, H2O fone, MFK Hájik, Juventus Žilina, DYNAMO ŽILINA, ŽFA Žilina, ANIMALS, Slavoj Houslice, FC Olympic, FC ANANASI, WU-Čince CREW-Trojkári B, Lokomotíva Utd., Synottip Bánová, FC 4Jao, FK Kastrol Team Žilina AFX, ProGamers, Sosoni, Malaga.

Pridané: 25.04.16 12:38.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.