Futsalový Žirafa Pohár 2016: propozície a ďalšie náležitosti.

Futsalový Žirafa Pohár 2016: propozície a ďalšie náležitosti.

Do futsalového Žirafa pohár 2016 sa prihlásilo 41 tímov, čo je ešte o 3 viac ako v minulom roku, keď sme hrali v obdobnom formáte. Družstvá boli vyžrebované do 6 skupín, skupina A má 6 tímov, zvyšné po 7 účastníkov:

Skupina A: SynotTIP Bánová, Sporting Solinky, FC Solinky, Small Wood A, AC Mailand, FC Familia.

Skupina B: Terra Varna, Banda, CVČ Strom, FC Ananási, Small Wood B, MFK Hájik, Mercedes United.

Skupina C: Juventus Žilina, Animals, Jalapeňos, Predators, Slavoj Houslice, ProGamers, MFK Vlčince.

Skupina D: Cys, Recreativo, FK Kastrol Team AFX, FC 4Jao, Lokomotíva Utd., FC Olympic, H2O fone.

Skupina E: ŽFA Žilina, Malaga, EUNICA, Giraffa Camelo Pajdalis, DYNAMO Žilina, TNV, UNIX Team.

Skupina F: FC Matador, Slovenský orloj SB, Šošoni, Wu-čince, ROAD SK, Queretaro, BULLWAR.

Herný systém:

- Každý s každým v rámci skupiny.

- Stretnutie sa hrá až do rozhodnutia, v prípade remízy nasleduje dvojminútové predĺženie ale 3 proti 3 (čistý čas, hneď po záverečnej siréne, bez prestávky) a ak nepadne gól, tak prídu na rad ešte tri pokutové kopy.

- Za víťazstvo v riadnom hracom čase 3 body, víťazstvo po predĺžení/pokutových kopoch 2 body, prehra po pokutových kopoch 1 bod.

- Hrá sa 2 x 25 minút hrubého času, avšak v prípade jednogólového rozdielu alebo remízy sa posledné dve minúty stopujú a hrá sa na čistý čas.

- Po základnej časti sa vyhotoví spoločná celková tabuľka kde bude rozhodovať poradie v skupine, čiže napr. na 1. až 6. mieste v celkovej tabuľke budú víťazi skupín, na 7. až 12 . budú tímy, ktoré skončili v skupine na 2. mieste, na 13. až 18. tímy na 3. mieste v skupine, tímy zo 4. miesta v skupine budú v celkovej tabuľke na 19. až 24. mieste, na 25. až 30. mieste budú tímy, ktoré v skupine skončili na 5. mieste a na 31. až 36. budú tímy, ktoré skončili v skupine na predposlednom 6. mieste, na 37. až 41. budú tímy, ktoré skončili v skupine na poslednom 7. Do spoločnej tabuľky sa tímom zo skupín B až F nebude započítavať zápas s posledným tímom v skupine.

- Po skončení základnej časti nasleduje nadstavba v podobe play-off, hrá sa na jeden víťazný zápas. Nadstavba bude pozostávať zo 16-finále, kde sa proti sebe postavia tímy z celkovej tabuľky na 1. až 32. mieste, vždy lepšie postavené družstvo proti najhoršie postavenému. Víťazi – 16 družstiev, postúpia do 8-finále. Z 8-finále vzíde 8 kolektívov, ktoré sa stretnú v štvrťfinále. Kvarteto úspešných poputuje do semifinále a ich víťazi sa pobijú vo finále. Odohrajú sa aj stretnutia o 3. miesto, o 5. miesto, o 7. miesto, prípadne aj o ďalšie, upresníme neskôr.

- V zápase nadstavbovej časti môže nastúpiť iba hráč, ktorý v skupine odohral aspoň 2 stretnutia. To znamená, že do zápasu sa musí zapojiť aktívne – nastúpiť ustrojený aspoň na jedno striedanie. Všetci hráči, ktorí sú uvedení v Zápise o stretnutí ale nenastúpia v ňom, budú vyškrtnutí.

- Priebežne budú spracované súpisky tímov (súpiska na stiahnutie), ktoré nám posielate (futsal@zirafa.sk) a na ich základe bude vypočítaný štartovný poplatok. Doposiaľ registrovaný hráč má štartovné vo výške 1.- €, noví hráči 4,- €.

- Odloženie zápasu je možné len so súčasným uvedením náhradného termínu, ktorý vzíde zo spoločnej dohody súperov.

- Pripravte sa aj na dvojkolové víkendy. Finále je naplánované na posledný júnový, alebo prvý júlový víkend.

- Pre nadstavbovú časť sa „nulujú“ udelené ŽK.

Ak máte akékoľvek otázky tak využite 0910 909 268 (k.cepec) alebo email futsal@zirafa.sk. Nájdete nás aj na Facebooku a youtube.com. Výsledkový servis už tradične MIRUPO Futsalová Žirafa Liga Žilina.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.