Preview pred úvodným kolom FHŽL Žilina.

Preview pred úvodným kolom FHŽL Žilina.

Už dnes (v sobotu 24.9.2016) o 16:00 je naplánované úvodné buly 13. ročníka FARSER Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina 2016/17. My vám prinášame krátke preview naplánovaných zápasov 1. kola:

DANDY Group - HBC Rajec Wings

24.09.2016 o 16:00

DANDY Group je po odchode najväčší ašpirant na titul a toto postavenie budú určite chcieť potvrdiť aj v tomto zápase. V tábore "červených krídel" sa naopak netaja každoročne, že to s postavením v prvej štvorke myslia vážne. V minulom ročníku sa tieto tímy streli dvakrát, pričom v oboch prípadoch ťahal Rajec za kratší koniec. Výsledky z vlaňajška nám dávajú nádej na možnú prestrelku, ale nie je vylúčená ani možnosť, že veľa gólov padať nebude. Každopádne tipujeme, že víťazom tohto stretnutia bude minuloročný víťaz základnej časti.

Náš tip - 1

Zápasy v minulej sezóne:

HBC Rajec Red Wings - DANDY Group 0:5

DANDY Group - HBC Rajec Red Wings 8:5

Mikomix - HBC Revolutions Žirafa

24.09.2016 o 17:30

Jednoznačný šláger prvého kola. V tíme MIKOMIXU môžu rátať s ofenzívne naladenými Zichom či Rendekom. Otázkou je, či si dokážu poradiť so Šimom, ktorý si takéto zápasy, keď je vo väčšej pernamencii náramne užíva. Revolutions sa bude opäť spoliehať na tímový výkon podporený veľkou bojovnosťou a ak prídu v hojnom počte, tak si dovolíme tvrdiť, že misky váh naklonia na svoju stranu. Ak by o víťazovi rozhodli samostatné nájazdy, nebudeme prekvapení.

Náš tip - X2

Zápasy v minulej sezóne:

HBC Revolutions - MIKOMIX 2:4

MIKOMIX - HBC Revolutions 8:0

HBK VICTORY - EUROIMPEX

24.09.2016 o 19:00

Posledný zápas úvodného hracieho dňa. Pre nás ťažko tipovateľný zápas. Ako bolo spomenuté inde, EUROIMPEX uvidíme po dvojročnej odmlke. Hokejbalová kvalita je však na strane "žltých", ale HBK VICTORY niektoré nedostatky nahrádzajú ohromnou bojovnosťou podporenou kvalitným Suránom v bráne. Uvidíme ako sa s húževnatými Kuchárovcami a spol. popasuje družina okolo Belana s Koštekom. Najmä prvý menovaný bude mať v nohách, spoločne s Kurejom, ťažký extraligový zápas. Bude to tesné, ale myslíme si, že EUROIMPEX pri svojej obnovenej premiére uspeje.

Náš tip - 2

V minulej sezóny medzi sebou neodohrali vzájomný zápas

HBC Budatín - TJ SOKOL Žirafa odložené


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.