FHŽL Žilina: pohľad pred 2. kolom.

FHŽL Žilina: pohľad pred 2. kolom.

FARSER Hokejbalová Žirafa Ligy pokračuje tento víkend 2. kole, v ktorom odohrajú svoje prvé zápasy v sezóne tímy HBC Budatín a TJ SOKOL Žirafa. Tu je náš krátky pohľad nato, ako by to mohlo cez víkend dopadnúť.

HBC Budatín - EUROIMPEX

01.10.2016 o 16:00

EUROIMPEX sa v uplynulom kole predviedol v prvej paráde, keď bez väčších problémov dokázal zdolať HBK VICTORY. V sobotu bude partia okolo Ruda Belana čeliť Budatínu. Pre Budatín, ako bolo spomenuté vyššie, to bude prvý zápas novej sezóny. A aj z tohto dôvodu im proti skúsenému EUROIMPEXU nedávame veľké nádeje na úspech. Jednoznačná kvalita je na strane hostí, ktorí to v tomto zápase aj jednoznačne potvrdia. Dokonca je dosť pravdepodobné, že sa bude atakovať dvojciferný počet gólov. Pre Budatín bude úspech, keď strelí viac ako jeden gól.

Náš tip - 2

Zápasy v minulej sezóne:

V minulej sezóny medzi sebou neodohrali vzájomný zápas

DANDY Group - Mikomix

01.10.2016 o 17:30

Tento zápas by mal patriť medzi ozdobu kola. Oba tímy si v 1. kole pripísali jasné výhry, keď zdolali Rajec resp. Revolutions. DANDY sa bude spoliehať produktívnu ofenzívu podporenú dobrou obranou, ktorú diriguje kapitán Hulín. Zahanbiť sa určite nebude chcieť ani Mikomix, ktorý ma taktiež viacero hráčov s veľkými ofenzívnymi chúťkami. Kto má rád hokejbal, by si tento šláger kola nemal nechať ujsť. Predpokladáme útočný hokejbal na jednej aj druhej strane. Bude to tesné, ale z víťazstva sa bude tešiť skúsenejšie DANDY. Napokon, aj vzájomné zápasy z minulej sezóny hovoria v prospech vicemajstra. O to väčšia motivácia však bude na strane hostí. Nechajme sa prekvapiť.

Náš tip - 1

Zápasy v minulej sezóne:

DANDY Group - MIKOMIX 8:4, MIKOMIX - DANDY Group 2:7

HBK VICTORY - HBC Revolutions Žirafa

01.10.2016 o 19:00

Vo "večernom" zápase sa medzi sebou stretnú tíme, ktoré zabojujú o prvé body do tabuľky. VICTORY svoj herný štýl nebude meniť, naopak Revutions by sa malo prezentovať kvalitnejším výkonom ako proti Mikomixu. Samozrejme, ak bude podporený početnejšou dochádzkou, ako proti Mikomixu. Bude to súboj aj dvoch kvalitných strážcov svätýň Surán vs. Šimo. Samo Surán bude obhajovať nomináciu v zostave kola. Na druhej strane Marek Šimo sa v týždni pasoval s chorobou, ktorá môže mať na jeho výkon negatívny vplyv. Myslíme si však, že Revolutions by mali tento zápas zvládnuť a pripíšu si do tabuľky body za víťazstvo, možno aj po samostatných najázdoch. Zaujímavosťou je, že aj napriek tomu, že mierne favorizujeme "Revolučnú" sú to práve hráči VICTORY, ktorí si v uplynulej sezóne dokázali s Revolutions poradiť v oboch vzájomných meraniach síl.

Náš tip - X2

Zápasy v minulej sezóne:

HBK VICTORY - HBC Revolutions 4:2, HBC Revolutions - HBK VICTORY 5:6 s.n.

TJ SOKOL Žirafa - HBC Rajec Wings

02.10.2016 o 18:30

Program 2. kola nám uzavrie zápas medzi Sokolom a Rajcom, ktorý je ako jediný naplávaný na nedeľu. Rajec by najradšej na predchádzajúcu sobotu zabudol omnoho vylepšeným výkonom a výhrou nad svojím oponentom. Bude to však mať veľmi ťažké, pretože Sokol vyrukuje s viacerými skúsenými hráčmi na svojej strane. Bude to veľmi zaujímavé vyvrcholenie 2. kola, v ktorom sa viac prikláňame na stranu Sokola.

Náš tip - 1

Zápasy v minulej sezóne:

HBC Rajec Red Wings - TJ SOKOL Žirafa 4:2, TJ SOKOL Žirafa - HBC Rajec Red Wings 9:2


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.