FHŽL Žilina: pohľad pred 5. kolom.

FHŽL Žilina: pohľad pred 5. kolom.

V 5. kole FARSER Hokejbalovej Žirafy Ligy púta najväčšiu pozornosť súboj medzi DANDY Group a EUROIMPEXOM, ktorý je zatiaľ stopercentný. Na programe sú však aj ďalšie zápasy a my vám už tradične prinášame krátke preview.

TJ SOKOL Žirafa - HBK VICTORY

22.10.2016 o 11:00

„Sokoli“ si v ostatnom kole pripísali prvé tri body, naopak chalani z Victory sú stále bez bodu. A práve tento fakt sa budú určite snažiť zmeniť v tomto zápase. Budú to však mať ťažké, nakoľko Sokol sa prezentoval v zápase proti Revolutions zodpovedným výkonom, ktorý im priniesol tri body. Predpokladáme náročný zápas, kde budeme mať možnosť vidieť bojovný hokejbal z oboch strán. Otázkou zápasu je či dokáže strelecky potentný Lacko opäť nasmerovať svoj tím k trom bodov, alebo mu na Suránovi v bráne Victory pušný prach zvlhne. My mierne favorizujeme hráčov Victory, ktorí prejavia väčšiu túžbu po víťazstve.

Náš tip - 2

Zápasy v minulej sezóne:

TJ SOKOL Žirafa – HBK VICTORY 3:6, HBK VICTORY – TJ SOKOL Žirafa 7:6 s.n.

HBC Revolutions Žirafa - HBC Budatín

22.10.2016 o 15:00

Pre nás najjednoznačnejší zápas kola. Budatín „schytal“ desaťgólový výprask od Dandy a nič príjemné ich nečaká ani proti Revolutions. Hlavne, keď si pripomenieme skóre 30:3 z dvoch zápasov uplynulej sezóny. Revolutions si po minulotýždňovej prehre napraví chuť a Budatín zdolá. Do zostavy Budatína za vracia Kašša, ktorý by mohol svoj tím namotivovať k uhratiu priaznivého výsledku po bojovnom výkone, ako trebárs proti Euroimpexu. Na body to však ešte stačiť nebude.

Náš tip – 1

Zápasy v minulej sezóne:

HBC Revolutions Žirafa – HBC Budatín 9:3, HBC Budatín – HBC Revolutions Žirafa 0:21

EUROIMPEX - DANDY Group

22.10.2016 o 16:30

Šláger kola. Pre mnoho hráčov Dandy bude mať tento zápas špeciálnu príchuť, nakoľko v drese Euroimpexu zažili nejeden úspech. To však už patrí minulosti a na ihrisku si tieto dva tímy určite nič nedarajú. Zostava Euroimpexu by sa oproti ostatným zápasom výraznejšie meniť nemala, na opačnej strane barikády bude s istotou chýbať zranený Galbavý a aj brankár Krško, ktorého zastúpi Novák. Zápas, v ktorom by nemala byť núdza o pekné momenty nám môžu s pokojom rozhodnúť aj samostatné nájazdy, v ktorých to je ako vždy lotéria by mohlo byť úspešnejšie Dandy.

Náš tip – X2

Zápasy v minulej sezóne:

Neodohrali medzi sebou žiadny zápas

HBC Rajec Wings - Mikomix

22.10.2016 o 18:00

Stretnutie, ktoré nám uzavrie kompletné 5. kolo. Na Rajec čaká po týždňovom „oddychu“ súper z kategórie najťažších, Mikomix. A práve Mikomix je papierovým favoritom súboja, aj keď úplne bez šance nie je ani tím Rajca, ktorý by mohol hroziť nebezpečnými brejkmi. My však tipujeme, že Mikomix ani v tomto kole premožiteľa nenájde a ostane naďalej na najvyššej priečke tabuľky.

Náš tip – 2

Zápasy v minulej sezóne:

Mikomix – HBC Rajec Wings 5:3, HBC Rajec Wings - Mikomix 1:4


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.