KHL: Podzávoz potvrdil postavenie.

KHL: Podzávoz potvrdil postavenie.

Hbc Čadca Podzávoz – KHK Suché dresy 7:3 (1:1, 3:1, 3:1)

Gól (asistencie): 0:53 Tomáš Bajánek, 18:02 Tomáš Bajánek (Tomáš Urbaník), 28:47 Tomáš Urbaník (Martin Mravec)(PP), 29:41 Ondřej Rucki, 30:46 Martin Mravec (Dalibor Pail, Ondřej Rucki), 31:42 Rudolf Kučák (Marek Mudrík, Tomáš Urbaník), 44:33 Ondřej Rucki (Dalibor Pail, Martin Konvička) – 03:22 Patrik Grochal (Ján Boháč), 18:23 Peter Hluši (Michal Šmelka), 40:28 Michal Šmelka.

Strely: 26/27. Vylúčenia na 2 min.: 4/4. Presilové hry: 1/0. Oslabenia: 0/0. Brankári: Marián Mravec (88,88 %) – Jakub Grochal (73,07 %). Hráči zápasu: Michal Šmelka – Ondřej Rucki.

Podzávoz sa uviedol otváracím gólom od modrej čiary. Jeho autorom bol mladý obranca Tomáš Bajánek. O niekoľko minút si Suché dresy vypracovali tak tiež strelu od modrej. Napriahol Ján Boháč. Jeho strela našla hokejku Patrika Grochala a bolo vyrovnané – 1:1. Remízový stav svietil do prvej prestávky. Marián Mravec aj Jakub Grochal stihli ešte niekoľko šancí vyriešiť. Po zmene strán nebolo na ihrisku lepšieho mužstva. Oba celky sa snažili hrať svoju hru. V 19. Minúte sa opäť presadil Bajánek. Rovnakým spôsobom nad ničím nepremýšľal a poslal loptičku do siete Grochalovej brány – 2:1. Mužstvá len stihli vystriedať a skóre sa opäť menilo. Presadil sa Peter Hluši po prihrávke Michala šmelku. Najskúsenejší center ligy patril k ozdobám zápasu. Okrem gólu a asistencie príkladne bojoval a vyhrával jedno buly za druhým. Po desiatich minútach hry zvyšoval Podzávoz z presilovky. Martin Mravec potiahol loptičku na stred, zakončil a jeho pokus dorážal Tomáš Urbaník – 3:2. Ešte pred druhou sirénou zvyšoval náskok lídra tabuľky Ondřej Rucki - 4:2.

Presnou strelou vymietol pavučinku. Pravdepodobne to bol moment, kedy si z hry odkrojili viac domáci. V tretej tretine poslali ďalšie tri nechytateľné pokusy za Grochalov chrbát. Hneď v úvode triafal nechytateľne Martin Mravec. O minútu neskôr aj Rudo Kučák. Obaja ťažili z výbornej spolupráce svojich spoluhráčov. Michal Šmelka sa ešte stihol presadiť v 41. minúte, keď z uhla triafal medzi Mravcove betóny. Trojgólové manko však jeho tím nedotiahol. Posledné slovo mal hráč zápas Rucki a jeho tečovaná strela na 7:3 v samom závere.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.