Futsal Žirafa Žilina: on-line registrácia Žirafa Poháru 2017 spustená.

Futsal Žirafa Žilina: on-line registrácia Žirafa Poháru 2017 spustená.

Aj prebiehajúci 11. ročník JOMA Futsalová Žirafa Liga Žilina uzavrieme futsalovým Žirafa Pohárom 2017. V minulom roku sa ho zúčastnilo až 38 tímov rozdelených do šiestich skupín. Výsledkové obhliadnutie nájdete DFŽL Žilina - pohár, seniori . K podobnému hernému formátu by sme vás chceli pozvať aj tentoraz.

V prebiehajúcej lige majú registrovaní hráči štart v pohári bezplatní, novoregistrovaní záujemcovia za jednotný poplatok 3,- €. Prihlasovanie tímov prebieha od utorka 2. mája 2017 do utorka 9. mája 2017. Úvodné stretnutia by sa mohli odohrať už v piatok 12. mája 2016, finálové zápasy resp. súboje o umiestnenia sú predbežne naplánované na koniec mesiaca jún. Na rozdiel od ligovej súťaže sa budú stretnutia hrať až do rozhodnutia, v prípade remízy budú nasledovať penalty :-). Pohár je príležitosťou športovo sa konfrontovať aj s tímami z vyšších resp. z iných líg a priestor pre nových futsalových nadšencov.

Pre prihlásenie sa do pohára využite on-line registráciu, kde jednoduchým zadaním názvu tímu a kontaktu vás zaradíme medzi záujemcov a následne zašleme emailom všetko potrebné. On-line formulár: http://www.sportvin.sk/online/detail/28.

V prípade akýchkoľvek nejasností napíšte komentár pod článok, alebo využite email futsal@zirafa.sk, facebook, prípadne 0910 909 268 (k. cepec). Ďakujeme.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.