JOMA Futsalový Žirafa Pohár 2019 - vyhodnotenie

JOMA Futsalový Žirafa Pohár 2019 - vyhodnotenie

Ako už býva zvykom, ligovú sezónu JOMA Futsalovej Žirafa Ligy Žilina, uzatvárajú zápasy o medaile vo futsalovom Žirafa Pohári http://futsalzirafa.sportvin.sk/liga/jfzl-pohar-seniori/. Inak tomu nebolo ani tentoraz a v nedeľu 7. júla 2019 sa odohrali posledné štyri súboje, dva semifinálové a dva o medaile. Už 7. ročník podujatia sa stal korisťou FC Manolo Teamu Žilina. Spomedzi 25 účastníkov sa prebojovali až do finále, kde zdolali ALL IN. Ten si boj o zlato zopakoval aj po minuloročnej účasti a ani tentoraz ale nebol úspešný. Bronz získalo FC SAMINECHCE.

V balíku 64 zápasov sa odohral nejeden napínavý duel. Čo to nájdete aj v podobe video záznamov v galérii, pár albumov bude ešte priebežne pridaných http://futsalzirafa.sportvin.sk/liga/jfzl-pohar-seniori/albumy.

Ako najsilnejšia sa ukázala skupina F, patrili do nej aj obaja finalisti. Individuálne štatistiky skresľujú rozdielne počty zápasov, ale iba pre informáciu bol v bodovaní najužitočnejším hráčom Peter Tlacháč (FC SAMINECHE), ktorý v 8 zápasoch nazbieral 53 bodov za 25 gólov a 28 nahrávok. Všetky štatistiky môžete kuknúť http://futsalzirafa.sportvin.sk/liga/jfzl-pohar-seniori/statistiky.

Ďakujeme všetkým aktérom za účasť, časomeračom a rozhodcom za priebeh zápasov. Spomenúť musíme aj partnerov, bez ktorých by sme podujatie iba ťažko organizovali: respect. a grantový systém Mesta Žilina.

Oddýchnite si cez prázdniny, registráciu na novú sezónu 2019/20 odštartuje v polovici augusta. Všetko potrebné už čoskoro na stránkach súťaže http://futsalzirafa.sportvin.sk/.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.