Hokejbalová Žirafa Liga Žilina: majster otočil prehratý zápas

Hokejbalová Žirafa Liga Žilina: majster otočil prehratý zápas

Zápasový program, 2. kola respect. Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina, otvoril piatkový (4.10.2019) duel. Bol reprízou finále z ostatnej sezóny, keď proti sebe nastúpil majster Blackhawks s vicemajstrom Scorpions. A veru to bolo znova hokejbalové divadlo s nevídaným zvratom.

Blackhawks prišli opäť vo svojej tradične kvantitatívne skromnej zostave. Potešením bol návrat mladého Zicha. Samo si totiž v semifinále ročníka 2017/18 (v júni 2018) pri nezavinenom súboji roztrhal v ľavom kolene všetko čo sa len roztrhnúť dalo. Dnes je našťastie späť a keď naberie kondíciu, bude určite posilou.

Scorpions ťažili zo širšieho kádra. Po úvodnom dejstve bol stav nerozhodný 4:4. Po prestávke však prišiel uragán vicemajstra, ktorý sa presadil päťkrát za sebou. A tak v polovici 23. minúte svietilo na tabuli hrozivých 4:9 a Blackhawks boli na odpis.

Zápas však nevzdali. Do druhej prestávke znížili na 5:9 a prišiel štvorgólový finiš v poslednej štvrťhodinke 9:9. Dokonalý obrat sa dovŕšil v 30 sekunde predĺženia. Faulovaný Prášek premenil nariadené trestné strieľanie a zabezpečil svojim aspoň dva body, ktoré by v polovici zápasu zneli ako zázrak.

Scorpions musí mrzieť luxusný náskok o 5 gólov, ktorý ale nedokázali doviesť do zdarného konca. Borci zažili déjà vu, lebo niečo veľmi podobné sa im stalo aj v prvom finálovom zápase pred tromi mesiacmi. Vtedy, na začiatku 34. minúty vyhrávali o 3 góly, 5:8. Ale nestačilo. Súper strelil 4 góly a otočil na konečných 9:8 http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/zapas/48158/zapis?sezona=649.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.