Hokejbal Žilina: SEDEM STATOČNÝCH ALEBO ĎALŠIA ÚSPEŠNÁ DRÁMA MAJSTRA

Hokejbal Žilina: SEDEM STATOČNÝCH ALEBO ĎALŠIA ÚSPEŠNÁ DRÁMA MAJSTRA

Štvrté kolo respect. Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina otvoril sobotný dopoludňajší súboj medzi úradujúcim majstrom Blackhawks a FUNKY Monkeys http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/kalendar?day=26.10.2019. Obhajca titulu nastúpil so siedmymi statočnými. Na druhej strane, ak vie niekto v ligovom pelotóne hrať v oklieštenej zostave, tak sú to práve Blackhawks. Inak tomu nebolo ani tentoraz, aj keď za cenu drámy.

V pozerateľnom zápase otvorili gólový účet opice, už v 2. minúte - 0:1! Po veľmi neobvyklej chybe Silva Prášeka, ktorý sa nešťastne snažil vyhodiť loptičku stredom ihriska, z ktorej rezultovala strela spomedzi kruhov. Stav sa nezmenil dlhé minúty, presne 25, aj napriek veľmi dobrým príležitostiam, ktoré zlikvidovali výborní brankári. Treba zároveň podotknúť, že Blackhawks sa v koncovke veľmi trápil, v inom stretnutí by mnohé z nich pohodlne využil. Prvý zraz nastal v záver druhej tretine, keď „domáci“ otočili skóre na 2:1, v priebehu 88 sekúnd. Rovnako úspešný mali aj vstup pod posledného dejstva, keď ušli na rozdiel dvoch gólov 3:1. Keď už sa zdalo, že sa so zápasom neudeje nič dôležité, tak v 39. minúte prišiel kontaktný gól 3:2. Blackhawks sa nenechali rozhodiť, ale súper mal mohutný finiš, ktorý slávil úspech. 34 sekúnd pre sirénou Liptáci využili prevahu o dvoch hráčov – presilovka a hra bez brankára – a prišlo vytúžené vyrovnanie 3:3.

Nasledovalo predĺženie 3:3. Čo si viac priať v sobotu dopoludnia s dvomi hráčmi na striedanie, však Blackhawks. Tí nevyužili ani presilovú hru a tak nasledovali samostatné nájazdy. Tie už majster nepustil a po štyroch pokusoch na každej strane – 2:0, si pripísal aspoň dva body do ligovej tabuľky. Nateraz tak preskočili, na 3. mieste, práve dnešného súpera, pri zhodnom 7 bodovom zisku majú lepší vzájomný zápas.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.