Hokejbal Žirafa Žilina: odohralo sa nekoplenté 4. kolo.

Hokejbal Žirafa Žilina: odohralo sa nekoplenté 4. kolo.

Vo IV. kole respect. Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina sa odohralo 5 duelov, dva boli odložené a posledný zostávajúci je na programe vo štvrtok. Pätica súbojov priniesla zaujímavé výsledky:

TJ SOKOL Žirafa - HBC SALORA Žilina 5:3

Sokol potvrdil úlohu papierového favorita ale tri body nezískal zadarmo. Na Saloru je radosť sa pozrieť, chalani herne dospievajú každým zápasom a už to dávno nie je tím, na ktorom si ostatní robia skóre. Práve naopak, vedia prekvapiť a hlavne potrápiť, rovnako tak ako v nedeľu. Sokol mal dobrý úvod, už v 4. minúte vyhrával o dva góly, 2:0. Do prestávky sa skóre menilo ešte dvakrát, 3:1. Práve náskok z prvého dejstva sa ukázal ako rozhodujúci, zvyšné dve tretiny skončili zhodne 1:1. Hralo sa bez vylúčení, v slušnom tempe, s nasadením všetkých prítomných. Palec hore.

HBK KNM Predators - PEPEK Team 8:5

Výsledky Predators veľmi závisia od toho v akej zostave sa chalani nazbierajú. Tentoraz to bolo aj s „chumáčom“ hráčov na striedačke a hneď je to poznať na výkone. Naopak Pepkovci sa na kvantitu nemôžu sťažovať, účasť majú ukážkovo disciplinovanú, ale. Čosi im chýba, ten povestný krôčik, ktorý by ich prístup preklopil aj do bodového zisku. Vyrovnané súboje sa im totiž z ničoho nič zrazu zlomia, súper sa dostane do náskoku a je po stretnutí. Po druhej prestávke to bolo ešte tesné 5:4, ale potom prišli ďalšie dva presné zásahy a v 37. minúte svietilo na tabuli 7:4 a to sa už ťažko doťahuje aj skúsenejším družstvám.

HBC Revolution - ALL-INN Budatín 13:2

„Meldovci“ majú mladučký káder, ktorý sa ešte iba herne prejaví. Zatiaľ chalani vydržia dodržiavať taktiku a pokynu polovicu zápasu. Potom, pri stúpajúcom skóre strácajú sily fyzické aj psychické. Tak ako v sobotu, keď skončila posledná štvrťhodinka hrozivým výsledkom 8:1. Ale aj tak klobúk dole pred Mišom Melišom za trpezlivosť aj odhodlanie.

EUROIMPEX - HURRICANES 23:0

Tradičnú „nováčikovský“ daň, aj s úžerníckymi úrokmi, zaplatili Hurricanes. Tí majú všetko iba pred sebou a táto sezóna je pre nich iba „zoznamovacou“. Že to bude neraz aj kruté, im pripomenul skúsený Euroimpex. Borci hlavy hore, nie ste ani prví ani poslední, ktorí si prešli gólovou kalváriou, treba vytrvať. Prípadne kontaktuje Melda z Budatína, ten vám poradí ako sa vysporiadať s dočasnou nepriazňou hokejbalového osudu. J

Blackhawks - FUNKY MONKEYS Liptovský Mikuláš 4:3 s.n.

Majster sa pohrával s myšlienkou o odložení, keďže sobotný dopoludňajší čas nepovažuje za pravé orechové. Nakoniec sa stretnutie ale odohralo a opäť to bol príbeh so zápletkou až do konca. Blackhawks stratili dvojgólové vedenie a víťazstvo zachránili až v samostatných nájazdoch. Viac v samostatnom článku „Sedem statočných alebo ďalšia úspešná dráma majstra.

HBC Rajec Wings - HBK VICTORY 31.10.2019 o 19.30 hod.

Snáď sa s hráčmi z Victory konečne uvidíme na modrej a nielen pri prácach na ihrisku. J

Scorpions - HBK RONA Rozkvet odložené, na žiadosť HBK RONA

Pirates Trenčín - HBC Warriors Hlboké odložené, na žiadosť Pirates

Po štvrtok kole je tak na čele tabuľky stále Čadca, má zápas k dobru ale na preverenie silnejšími výbermi ešte čaká. Majstrovský Blackhawks je priebežne na 4. mieste, na to veru nebol zvyknutý po minulé roky. Prvú osmičku nateraz uzatvára Sokol Žirafa, ale základná časť bude dlhá a predovšetkým veľmi vyrovnaná http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.