Hokejbal Žirafa Žilina: kam sa rozpŕchli hráči z DANDY Group?

Hokejbal Žirafa Žilina: kam sa rozpŕchli hráči z DANDY Group?

Jediným minuloročným tímom, ktorý už nepokračuje v respect. Hokejbalovej Žirafa Lige Žilina v aktuálnej sezóne 2019/20, je DANDY Group. Niekdajší víťaz I. aj II. ligy by si určite zaslúžili krajší koniec. Posledným stretnutím, na ktoré paria nastúpila, bol druhý štvrťfinálový zápas play-off 2018/19. V sobotu 25. mája 2019 nedohralo DANDY duel proti Scoripons, neskoršiemu finalistovi.

Dobehlo ich to, s čím sa trápili počas celej základnej časti – chýbajúca kvantita. S jedným/dvomi hráčmi na striedanie sa veľmi ťažko zmysluplne hrá, obzvlášť ak sú aj výsledkové ciele. Tých DANDY dosiahlo neúrekom, bolo aj dvojnásobným účastníkom Víkendu hokejbalových šampiónov.

To je už ale iba minulosťou. Našťastie zánik tímu neznamenal hernú stopku pre hráčov. Deväť z nich pokračuje ďalej, keď zmenili svoje destinácie. Najviac získal TJ Sokol Žirafa, kam zamierila až trojica, vrátane brankára Krška. Jeden pár bude štartovať v drese Čadce, rovnako dvojica harcovníkov zamierila do HBC Revolution, Moky si to namieril naspäť do EUROIMPEXu a extraligista Ajo si je najbližší so Saleziánmi zo Salory:

Ľubomír GERÁT - HBK Čadca

Martin HARTEL - TJ Sokol Žirafa

Jakub HULÍN - HBC Revolution

Martin HULÍN - TJ Sokol Žirafa

Matej KRŠKO - TJ Sokol Žirafa

Adrián MASNÝ - HBK Čadca

Andrej MIŠKE - HBC SALORA Žilina

Roman MOKOŠ - EUROIMPEX

Marek POLANSKÝ - HBC Revolution

História tímu DANDY Group v ostatnej dekáde http://www.sportvin.sk/timy/dandy-group/profil.

Fotografia je zo zápasu TJ Sokol Žirafa – DANDY Group 3:4 http://galeria.sportvin.sk/album/491, ktorý sa hral v seniorskej II. lige 9. Decembra 2011 http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr2/zapas/5709.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.