Hokejbal Žirafa Žilina: mig-mig play-off 2019/20.

Hokejbal Žirafa Žilina: mig-mig play-off 2019/20.

Určite poznáte legendárnu postavičku Road runnera. Nemenej známe je jej pokrik mig-mig, pri neustálom unikaní a naháňaní sa s Kojotom zo série animovaných rozprávok. A podobne rýchle, ako Road runner, môže byť aj tohtoročné play-off, ktoré dnes začína http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/zapasy?pavuk=1.

„Koronaprestávka“ urobila v lige neplánovanú výluku a tak ste sa zhodli na zrušení nadstavbovej časti. Po minulotýždňovom zavŕšení základnej časti, sa hneď vhupne do vyraďovacej fázy. Tá je, pre pokročilý čas, tiež zredukovaná. Po dlhých rokoch sa play-off respect. Hokejbalovej Žirafa Ligy Žilina, odohrá iba na dve víťazné stretnutia!!! Kratšie to snáď ani nemôže byť. :-)

Naplno som si to uvedomil počas náhodného stretnutia s jedným nemenovaným hráčom z Rajec Wings – Patrik Paiš. So šibalstvom sebe vlastným, ale aj s nutnou dávkou športovej empatie, sucho skonštatoval: „si zober, my (Rajec) hráme náš prvý štvrťfinálový zápas až v nedeľu ako poslední. Veď to mnohí už môžu mať po sezóne a my iba začneme.“ :-)

Je to kruté, ale je to presne tak. Takže prvá osmička makajte, nech nemáte v nedeľu po sezóne. Teda za predpokladu, že nemáte taký plán. :-)


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.