PLAY-OFF 2020 r.HŽL Žilina: jastraby vs. opice, dva rozdielne zápasy.

PLAY-OFF 2020 r.HŽL Žilina: jastraby vs. opice, dva rozdielne zápasy.

Parádne góly padajú v súbojoch Blackhawks (4.) s FUNKY MONKEYS L. Mikuláš (6.). Po dvoch meraniach síl je stav semifinále play-off skupiny A nerozhodný 1:1. Každý tím má zaslúžene po jednom víťazstve.

V sobotu (4.7.2020) začal lepšie obhajca titulu, keď skóre série otvoril v 3. minúte. Hostia sa pomalšie rozbiehali, avšak ožili na konci prvej tretiny, keď vyrovnali. Gólový elán ich držal aj po prestávke a v 17.55 svietilo na tabuli už 1:3. Potom ale prišli svetlé momenty Blackhawks, ktorého zostava mala ďaleko od štvrťfinále. Ale nakoniec to nebolo poznať. Ako zlomová sa ukázala 19. minúta, keď „domáci“ v priebehu 20 sekúnd pridali dva presné zásahy a začínalo sa od začiatku, 3:3. Zahriaty Blackhawks ale súpera už k ničomu vážnemu nepustil, úradujúci majster predviedol viacero utešených akcií a ešte krajších zakončení, 7:4 http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/zapas/49615/zapis.

Gólový zostrih zo záznamu priameho prenosu:

Nedeľa ale priniesla úplne opačný obraz hry. Opice viac chceli, však aj potrebovali vyhrať, ale Blackhawks sa už nebavili hokejbalom tak, ako deň predtým. Ich výkon bol uťahaný, bez nápadu, bez súvislejšieho tlaku. Liptáci viac nepotrebovali. Po vyrovnanom prvom dejstve naplno zabrali. Súper už iba korigoval tesne pred záverečnou sirénou – 6:3, http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/zapas/49634.

Gólový zostrih zo záznamu priameho prenosu:

Obe stretnutia si môžete pozrieť v plnej minutáži v galérii:

1. zápas http://galeria.sportvin.sk/album/2040

2. zápas http://galeria.sportvin.sk/album/2041

Rozhodujúci, tretí semifinálový duel, je naplánovaný na piatok 10. júla 2020 so začiatkom o 19.00 hod. Opäť ho budem vysielať prostredníctvom živého prenosu, sledovať ho môžete na ligovom youtube https://www.youtube.com/channel/UCtNIkIhNwaOMCkkLrCbNN7Q .


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.