PLAY-OFF r.HŽL Žilina: SALORA vs. Rajec – najvyrovnanejšia séria.

PLAY-OFF r.HŽL Žilina: SALORA vs. Rajec – najvyrovnanejšia séria.

Ani posledné tretie a rozhodujúce semifinálové stretnutie série B medzi Salorou (10.) a Rajcom (11.) neostalo nič dlžné priebehu predchádzajúcich súbojov. Len pre pripomenutie, v úvodnom zápase série Salora prehrávala 2:5 aj 3:6, podarilo sa jej vyrovnať na 6:6, ale „krídla“ nakoniec urvali víťazstvo pre seba 6:7 http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/zapas/49631/zapis.

V druhom meraní síl to bolo ešte dramatickejšie. Salora si nepochopiteľne nechala súpera ujsť. Keď Rajec v 25.04 zvyšoval už na 5:0, zdalo sa, že mu už nič nestojí v postupe do finále a cesta k obhajobe zlata už bude iba priama. Avšak pri Salore stáli všetci svätí na čele so sv. Donom Boscom. Do druhej prestávky strelili aspoň čestný gól aby po jej skončení jasne dominovali v poslednej tretine. V nej vyrovnali, vyžiadali si predĺženie, v ktorom dokonali dokonalý obrat. Však si viac prečítajte v článku PLAY-OFF 2020: pri Salore všetci svätí stáli.

No a posledný, rozhodujúci zápas, mal presne kontúry predchádzajúcich a nezostal im v dramatickosti nič dlžný. Tentoraz si však Salora priebeh „postrážila“. Raz viedla ona, potom zas obhajca titulu a vždy sa skóre dorovnalo. Pritom Rajec nevyužil ani samostatný nájazd v 27. minúte za stavu 2:2. Ale s odpoveďou na štvrtý gól Salory Rajec dlh otáľal. Nevyťažil ani z početnej prevahy, ktorá skončila 41.25 a na tabuli stále svietilo 4:3. A keď si vzápätí presilovku zahrali „domáci“, tak sa zdalo, že ich postupu už nič nezabráni. Ale Rajec nezložil zbrane a vo vlastnom oslabení vyrovnal, 32 sekúnd pred záverečnou sirénou 4:4!!! Predĺženie rozuzlenie neprinieslo, rozhodli až samostatné nájazdy. Salora bola úspešná dvakrát, Rajec ani raz http://hokejbalzirafa.sportvin.sk/liga/hokejbal-za-sr1/zapas/49691/zapis.

To najdôležitejšie z tretieho, rozhodujúceho zápasu:


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.