JFŽL seniori I. 2019/20: majstrom A.I.K TheClick Bánová.

JFŽL seniori I. 2019/20: majstrom A.I.K TheClick Bánová.

Po dvoch rokoch nadvlády Juventusu, sa na prvoligový trón, vrátila Bánová. V 14. sezóne JOMA Futsalovej Žirafa Ligy Žilina 2019/20 (druhej najväčšej futsalovej súťaže na Slovensku) ani raz neprehrala a celkovo stratila dva body po remíze s Deportivom 4:4, ešte v stretnutí 7. kola http://futsalzirafa.sportvin.sk/liga/seniori1/zapas/49015/zapis.

V drese Bánovej nastúpilo celkovo 13 hráčov. Najlepším strelcom bol Marek Zuziak. V bránke toho veľa nenastál už tradične Peťo Kosa, ktorého do stále ťahalo do poľa k spoluhráčom. J Pre Bánovú to bol titul s poradovým číslom 7.

A takto Bánová prišla o víťazstvo proti Deportivu. Dve minúty pred sirénou viedla tesne 4:3, ale na vlastnej polovici výborne napádal Denis Štefánik, vybojoval loptu, ustál brejk a po kľučke skóroval. :-)

Juventus prepustil zlato po dvoch rokov a práve so svojím tradičným rivalom tentoraz nevyhral ani jeden súboj 2:5 a 1:3. V drese Juventusu nastúpilo celkovo 10 hráčov, vrátane najužitočnejšieho hráča celej ligy Michala Németha. Bránku si opäť postrážil Filip Kováč, v celkových štatistikách tretí.

Doxxáci, tradičný účastník pod vedením nestarnúceho Jozefa Rosenzweiga, obhájili bronz. Na palubovke sa vystriedalo 13 hráčov a medzi nimi aj najlepší brankár ligy Tomáš Dorčík.

Konečné poradie v „koronasezóne“ 2019/20:

1.A.I.K TheClick Bánová

2.Juventus Lipino Žilina A

3.DOXX ŽILINA A

4.EUNICA FUTSAL TEAM

5.Deportivo Žilina

6.Jalapeňos

7.MPR ŽILINA A

8.NFC Flinstons Pistons/Terra Varna

9.FC Manolo Team Žilina A

Najlepší strelec, nahrávač, najužitočnejší hráč:

Všetky tri individuálne ocenenia pre hráča „pobral“ s veľkým prehľadom Michal Németh.

Najlepší brankár:

Tomáš Dorčík obhájil prvenstvo z predchádzajúcej sezóny a opäť bol najlepším brankárom ligy, s takmer 82 % úspešnosťou.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.