Futsalová Žirafa Liga Žilina: registrácia na novú sezónu 2021/22 už beží.

Futsalová Žirafa Liga Žilina: registrácia na novú sezónu 2021/22 už beží.

Štartujeme ďalší – už 15. ročník JOMA Futsalová Žirafa Liga Žilina2021/22. Počnúc stredou 18. augusta 2021 až do pondelka 13. septembra 2021 (vrátane) prebieha registrácia hráčov a ich tímov pre novú futsalovú sezónu 2021/22. Proces prihlasovania má tieto náležitosti:

1. Miestom registrácie je kancelária SCVČ Žirafa na ul. Pivovarská 3, Žilina (googlemaps).

2. Registračný poplatok: v juniorskej ligy je základné štartovné 10,- €, v seniorskej lige je výška štartovného poplatku 25,- € (študenti) alebo 40,- € (ostatní), avšak iba pri registrácii do 13.9.2021. Do tohto dátumu je prihlasovanie v „akciovej cene“, po termíne je to už iba jednotná sadzba 65,- €. Výhodnejšie je teda hráčov zaregistrovať do 13.9.2021 (doručiť prihlášku), všetci s prihláškou od 14.9.2021 už so zvýšeným štartovným poplatkom 65,- €. Za študenta sa považuje osoba, ktorá okrem prihlášky odovzdá aj potvrdením o štúdiu.

3. Nové tímy si stiahnu súpisku družstva z webovej stránky súťaže http://futsalzirafa.sportvin.sk/download (alebo podpoložka „download“ v menu každej ligy), zašlú ju v digitálnej podobe na futsal@zirafa.sk a následne si prídu vyzdvihnúť predvyplnené prihlášky jednotlivých hráčov na podpis. Nezabudnite ani na digitálne fotografie hráčov, ktorí ešte nehrávali v súťažiach SCVČ Žirafa. Pri prestupe je potrebné doplniť i názov klubu, z ktorého hráč prestupuje. Prestupujúci hráč musí mať vyrovnané všetky záväzky voči tímu, z ktorého odchádza a musí tak urobiť so súhlasom jeho vedúceho! Bez neho bude hráč vyškrtnutý zo súpisky vášho tímu!!!

4. Doterajším tímom resp. ich vedúcim bude emailom zaslaná posledná súpiska tímu z ostatnej sezóny. Je nutné ju aktualizovať a doplniť aj o nových hráčov. Po jej odoslaní na futsal@zirafa.sk je potrebné vyzdvihnúť predvyplnené prihlášky jednotlivých hráčov.

5. Tím bude zaregistrovaný až po odovzdaní súpisky tímu, prihlášok jednotlivých hráčov, ich fotografií v digitálnej podobe a po úhrade štartovného poplatku.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE

Trvanie súťaže:

september/október 2021 – jún 2022

Základná registrácia:

Juniorská liga: 10,- €.

Seniorská liga: 25,- € pre študentov s odovzdaným potvrdením o štúdiu, všetci ostatní 40,- €

Minimálny počet hráčov v tíme:

Juniorská aj seniorská liga: 10 hráčov

Vekové kategórie:

Juniori: 2002 - 2006 (resp. študenti stredných škôl)

Seniori: 2006 a starší

Podmienky účasti tímu:

- Odovzdané, zaregistrované súpisky tímu a prihlášky jednotlivých hráčov (v prípade študentov aj odovzdané potvrdenie o štúdiu), uhradený štartovný poplatok.

- Jednotná sada dresov alebo tričiek označených číslami od 1 do 99.

Hracie dni a miesto:

- Pracovné dni, predbežne pondelok (juniorská liga). Všetky dni v týždni (seniorská liga), vždy po dohode tímov.

- Ihriská: ŠH V. Javorku, ŠH na Bôriku, ŠH na Rosinkách.

Viac informácií získate na futsal@zirafa.sk, 0910 909 268 (karol čepec), 0904 817 542 (drahomíra štaffenová) futsalzirafa.sportvin.sk, http://www.facebook.com.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.