Tesná výhra Skalice.

Tesná výhra Skalice.

Na zápas s Pruským nastúpili zeleno-bieli dokonca len z jedenástimi hráčmi v poli, no povzbudení sobotňajším vysokým víťazstvom proti Liptákom dokázali držať so súperom krok a dokonca i tesne zvíťaziť.

Zo začiatku sa však zápas pre Záhorákov nevyvíjal príliš optimisticky, keď po desiatich minútach svietilo na ukazovateli skóre 0:2. Našťastie pre domáci výber tesne pred odchodom do kabín Daniel prestrelil hosťujúceho brankára v presilovke a vrátil tak svoj tím do zápasu.

V druhej časti sa striedali šance na oboch stranách ale rozvlniť sieť sa podarilo až domácemu Martinusíkovi, ktorí si pekne narazil s Galbavým a vyrovnal na 2:2. V záverečnej časti sa hral vyrovnaný hokejbal a skóre zmenil až v čase 11:30 Galbavý po peknom individuálnom prieniku počas domácej presilovky. Zdalo sa, že domáci už víťazstvo udržia, no prišiel zbytočný útočný faul a hostia necelé dve minúty pred koncom vyrovnali. Keď už sa obe mužstvá pripravovali na samostatné nájazdy, domáci dravý útočník Martinusík zaviedol loptičku do súperovej tretiny a v čase 14:47 zo skrumáže prestrelil všetko čo mu stálo v ceste a rozhodol dramatický zápas.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.