Extraliga ŽA U19: na ihrisku majstra.

Extraliga ŽA U19: na ihrisku majstra.

Po dvojtýždňovej prestávke sa do bojov o extraligové body opäť zapoja aj žilinské žirafky. Rozlosovanie 5. kola ich posiela na ihrisko súpera a nie hocakého. V sobotu 25. septembra 2010 sa predstavia v Martine, kde nastúpia proti úradujúcemu majstrovi – JK Medokýš Martin.

Žirafky odohrali v doterajšom priebehu iba dva zápasy. Po domácej remíze proti nováčikovi z P. Bystrice (4:4) , si odniesli plný bodový zisk z Ružinova (3:4). Aktuálne im patrí štvrtá priečka. Medokýš je na tom o poznanie lepšie. Je momentálnym lídrom súťaže, keď nevyhral iba v jednom zo štyroch zápasov. Strata neporaziteľnosti prišla, prekvapujúcu v ostatnom kole, na ihrisku nováčika z Nitry (3:0). Avšak aj napriek tomuto zakopnutiu sú domáci favoritom. Žilinčanom sa pomaly darí stabilizovať káder, ktorý pre zmenu trápi maródka. Trénerovi Dubovcovi nebudú k dispozícii brankár Novák a zrejme ani obranca Haščík. Naopak, do zostavy resp. do bránky sa vracia opora v mužskom družstve – Krško. Ten podáva medzi seniormi spoľahlivé výkony a na jeho výbornej forme by Žilinčania radi postavili taktiku zápasu. Úradný začiatok je naplánovaný na 15.00 hod.

 

Zostava Žilina: Krško (Suran) – Haščík - Turčan, Ondrušek – Kucko, Babiš – Intribus, Kurej, Dubovec – Hulín, Miške, Fujdiak T. – Fujdiak M., Hodas, Kuchár.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.