Žiar n/Hronom vs. Pruské

Žiar n/Hronom vs. Pruské

ŽIAR NAD HRONOM  vs.  ŠK98 PRUSKÉ 2 : 8 [1 : 2 , 0 : 1 , 1 : 5]

 

Po troch prehrách v rade nastúpili Prušťania v 5. kole SHbE na pôde nováčika v Žiari nad Hronom. Už po 8. sek. hry dostali hostia možnosť presilovej hry. Následkami záplav znečistený povrch hracej plochy a nie príliš kultúrne a športové prostredie zimného štadióna malo veľký vplyv na hru Prušťanov, takže presilovka ostala nevyužitá. Skóre zápasu otvorili domáci v 7. minúte, keď rýchly Vallo z pravej strany obehol pomalšieho Kapka a prekonal Šišovského – 1 : 0. Prušťania mali i naďalej územnú prevahu, ale nedokázali využiť množstvo šancí, ktoré si v prvej tretine vypracovali. I napriek tomu 1. tretina skončila 1 : 2, keď najskôr Chotár vyrovnal na 1 : 1 a následne Fumač „ rusnákovsky“ spoza bránky strelil druhý gól Pruského.

Druhú tretinu začali domáci presilovkou. Tá už po 1. minúte skončila a hra 4 na 4 lepšie vyšla hosťom, keď Buday O. v 17. min. doklepol Pecuchovu delovku do prázdnej bránky domácich – 1 : 3. Celá druhá tretina bola sprevádzaná častým vylučovaním hráčov na oboch stranách, takže mužstvá sa nedokázali dostať do tempa a aj preto bol stav po 2. tretine 1 : 3.

Tretiu tretinu začali Prušťania veľmi ospalo, z čoho ich rýchlo prebudil gól v 33. min., keď počas striedania zostal na ploche iba Buday O. a domáci toto prečíslenie Nemčekom využili na 2 : 3. Od 34. min. prišiel pruštiansky gólostroj. Najskôr Bielik hneď po buly trafil medzi betóny, v 35. min. Suchánek v skrumáži a o 11. sek. neskôr Pavlačka už po 2. sek. ukončil presilovku hosti a upravil na 2 : 6. Domáci vystriedali brankára a ten si siahol na loptičku už v 46. min. keď ju vyťahoval z bránky po Škultétiho úniku po pravom krídle a následnej strele medzi betóny – 2 :7. Vzrušenie priniesla ešte 41. min., v ktorej domáci útočník tvrdo atakoval brankára Šišovskeho, na čo reagoval Bielik s Kyselicom a pästne napadli domáceho útočníka. Domáci dostali možnosť 5. min. presilovky, ktorá lepšie vyšla Prušťanom a ešte v 41. minúte unikol po pravej strane Kučera, prihral pred bránku Fumačovi, ktorý bez problémov zavŕšil víťazstvo Pruského na 2 : 8. Zápas rozhodoval Kováčik a Pleško.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.