FHŽL ŽA sr. 1: cez víkend sa môže rozhodnúť.

FHŽL ŽA sr. 1: cez víkend sa môže rozhodnúť.

FERRAX Hokejbalová Žirafa Liga Žilina – seniori I. má za sebou po dva zápasy v štvrťfinálových sériách (až na súboj Maple – KNM, kde sa odohralo iba jedno stretnutie). Podľa papierových predpokladov je zatiaľ najvyrovnanejšie meranie síl medzi štvrtým a piatym tímom základnej časti - Nortons (4.) – Revolutions (5.) , kde je stav 1:1. Avšak už v nedeľu 15. mája 2011 môže byť rozhodnuté o semifinalistoch. Ale iba za predpokladu, že ani raz nezaváha z dvoch „pokusov“ Maple a zhodného víťaza bude mať aj dvojzápas medzi Nortonmi a Žirafami.

HBC 07 Slimáci (1.) – HBC Žirafa Žilina U19 (8.), séria 2:0

Úradujúci majster nastupuje v „rezervnej“ zostave ale séria bude zrejme krátka. Útočná efektivita a chuť slimákov je ďaleko nad sily a odhodlanie torza mladíkov z U19. Je na ich škodu, že jarnú časť „flákajú“ a nič nenasvedčuje tomu, že by sa niečo zásadne zmenilo v pravdepodobne poslednom zápase sezóny.

EUROIMPEX (2.) – HBK Lopušná-Vadičov (7.), séria 2:0

Lopušná sa snaží, ale skúsenosťami nestačila ani na oslabený EUROIMPEX. Naopak „žltí“ zatiaľ zaostávajú výkonmi, ktoré zvykli predvádzať vo vyraďovacej fáze súťaže. Aj napriek tomu môže byť tretie stretnutie zaujímavé, všetko bude závisieť od zostáv, ktoré sa dostavia.

Maple Leafs (3.) – HBK KNM A (6.), séria 1:0

Skúsené Maple urobilo asi najväčšie prekvapenie doterajšieho priebehu play-off. Javorové listy vo veľmi oklieštenej zostave umne zabojovali a ,na jar výborne hrajúce KNM, sa nestačilo čudovať efektivite premieňania šancí. Kysučania zostali zaskočení vývojom a ako tak sa presadili až v poslednej štvrťhodinke, ale už za „nezvratného“ stavu 4:0. Počas víkendu budú oba kolektívy v zaujímavejších zostavách a bude to asi divácky najatraktívnejšia séria.

CMPS Nortons Žilina (4.) – HBC Revolutions Žirafa (5.), séria 1:1

Žirafy konečne prelomili negatívnu sériu, keď Nortonov neporazili až šesť zápasov v rade. Čo to už napovedal prvý duel štvrťfinále, ktorý sa skončil až po samostatných nájazdoch. Rozhodujúci podiel na výhre mal jednoznačne brankár Adámek. V nedeľnom zápase svoj herný výkon ešte vygradoval, ale vyrovnaniu stavu nezabránil. Žirafy hrali výrazne ofenzívne, súper sa iba bránil, počas 95 minút padlo iba 5 gólov, ďalší priebeh bude asi veľmi podobný.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.