Bude aj štvrté NAJ pre slovenský hokejbal?

Bude aj štvrté NAJ pre slovenský hokejbal?

Už o niekoľko týždňov sa v Bratislave uskutoční ďalšie veľké športové podujatie, Majstrovstvá sveta v hokejbale. Slovensko a tiež slovenská reprezentácia sa môže v tomto športe pochváliť niekoľkými NAJ.... 


NAJčastejšie usporiadateľskou krajinou - hokejbalové majstrovstvá sveta sa prvýkrát na Slovensku uskutočnili v roku 1996 v Bratislave (bronz), o 3 roky neskôr, v roku 1999 vo Zvolene (zlato) a o necelý mesiac, 19. júna 2011, privíta opäť Bratislava hokejbalové reprezentácie z celého sveta. 


NAJväčšie podujatie v histórii hokejbalu - tohtoročné MS budú najväčšie, čo do počtu zúčastnených tímov (počet 29), štátov (počet 20), účastníkov (počet 968) a hracích plôch (3 hracie a 2 tréningové plochy).


NAJúspešnejšia hokejbalová reprezentácia v počte medailí - slovenská reprezentácia pravidelne dosahuje medailové umiestnenie na MS a je jedinou krajinou na svete, ktorá získala na každom podujatí MS v hokejbale v kategórií mužov a žien medailu (celková bilancia: 1-2-5). 


A určite by si všetci hokejbaloví fanúšikovia priali aj štvrté NAJ a to NAJlepší. Tak teda držme našim palce, aby sa história po 12 rokoch zopakovala a slovenskí hokejbalisti sa mohli tešiť zo zlata na domácej pôde.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.