Osobnosti florbalu tipujú 1. a 2. kolo ZEX.

Osobnosti florbalu tipujú 1. a 2. kolo ZEX.

Prvé a druhé kolo Extraligy žien tipujeme s asistentom trénera reprezentácie Slovenska a zároveň trénerom Fbk Tvrdošín Michalom Cvancigerom a hráčkou UNIHOC Žirafa Žilina a reprezentantkou Slovenska Katarínou Klapitovou.

 

ŠK 98 Pruské : FbK Tvrdošín

Katarína "Tieto dna tými sa stretli minulú sezónu v semifinále a myslím, že Tvrdošín ma Pruskému čo vrátiť. Podľa mňa, ale vyhrá Pruské. Nie preto, že by Tvrdošín nebol rovnako dobrý ako ony, ale preto, lebo si ešte budú pamätať semifinálové víťazné zápasy a viac si veriť Čiže môj tip - 1"

Michal "Nerád tipujem zápasy, v ktorých som priamym účastníkom. Tak, ale keď už mám niečo napísať, myslím si, že Pruské je najväčší favorit tejto sezóny. Tím ostal po kope, dokonca sa ešte doplnil, naproti tomu z nášho klubu odišla veľká opora Denisa Ferenčíková + ďalšie dve hráčky. Taktiež nás Pruské vyradilo v minuloročnom ½ finále play-off 3:1 na zápasy. Čiže môj tip – 1"


FTVŠ UK BA : DFA Nitra

 Katarína "Bude to podľa mňa vyrovnaný zápas. Hurikán sa zlepšil od minulej sezóny a od Nitry človek nikdy nevie čo čakať :) Tipnúť výsledok je pre mňa veľmi ťažké, je to tak 50:50 ale dávam Hurikán. Nejaký vnútorný hlas mi to hovorí. Tak uvidím, či má pravdu. Môj tip -1"

Michal "Ťažko tipovať. Oba tímy doplnili káder a budú chcieť výraznejšie prehovoriť v bojoch o popredné miesta. Pre mňa je však miernym favoritom Nitra. Môj tip - 2"


NTS Nemšová : Rebels 91 Topoľčany

Katarína "V tomto zápase vyhrá Nemšová a to s 2 jednoduchých dôvodov: 1. Nemšová vyhrala extraligu, 2. Topoľčany sa dostali do extraligy. Každý súper môže prekvapiť ale v tomto zápase sa podľa mňa prekvapenie konať nebude. Môj tip - 1"

Michal "Nemšová aj po odchode Veroniky Izraelovej má dostatočnú kvalitu a skúsenosti na to, aby si s ďalším nováčikom súťaže poradila. Môj tip - 1" 1.


FBC Trenčín : FBC Dragons

 Katarína "Aj keď v  Dragonse pribudli tento rok mladé hráčky, myslím že tento zápas vyhrajú a to už preto, lebo je stále ten starý známy dobrý Dragons a preto, lebo Trenčínu hrozilo vypadnutie z extraligy. Môj tip - 2"

Michal "Zaujímavý zápas. Trenčín pravdepodobne výrazne neprekvapí ani túto sezónu. Čo sa týka Dragonsu, aj po odchode niektorých hráčok je v tíme množstvo kvalitných dievčat a nemali by v Trenčíne zaváhať. Môj tip – 2"


Unihoc Žirafa Žilina : Mikuláš Prešov

Katarína "Tak myslím (dúfam) že vyhrá Žilina aj keď proti Prešovu to boli vždy ťažké zápasy s nepredvídateľným koncom. Uvidíme, ako nám to v novej zostave pôjde a čo Prešov predvedie. Ale čo by som to bola za florbalistku, keby som neverila vlastnému týmu? :)Môj tip - 1"

Michal "Žilina sa dlho drží v popredí, aj keď minuloročná sezóna nebola podľa ich predstáv, určite tento rok bude o niečom inom. Prešov je pre mňa neznáma. Poznám niektoré hráčky (majú skúsenosti z reprezentácie), ale nepredpokladám, že by dokázali Žilinu na vlastnej pôde poraziť.  Môj tip - 1"


DFA Nitra : NTS Nemšová

 Katarína "Myslím že vyhrá Nemšová, lebo dokázali že aj bez Kaji Valjentovej dokážu hrať florbal ale Nitra im bude silným súperom. Veď uvidíme :)Môj tip - 2"

Michal "Vždy vyhrotený súboj na hraniciach regulárnosti. Nitra bude určite hrýzť a Nemšová bude mať čo robiť. Môj tip - 1"


ŠK 98 Pruské : Mikuláš Prešov

 Katarína "Myslím, že vyhrá Pruské a to preto, lebo budú na tom kondične lepšie a z protiútokov budú dávať rýchle góly. Ale Prešov možno zvolí taktiku, ktorá Pruské prevalcuje. Uvidíme či v tomto prípade bude slovo možno zohrávať nejakú úlohu. Môj tip - 1"

Michal "Ako som už spomínal Pruské dlhodobo dokazuje svoju kvalitu. Prešov nás môže prekvapiť, ale ja tipujem – 1"


FBC Dragons : FTVŠ UK BA

Katarína "Skúsim nadviazať na výsledok ich priateľského zápasu, ktorý dopadol v prospech Dragonsu. Takže vyhrá Dragons. Ale zápas to bol vraj veľmi vyrovnaný a navyše priateľský takže toto bratislavské derby môže dopadnú všelijako. Môj tip - 1"

Michal "Oslabený Dragons určite nebude na domácej palubovke ľahko púšťať body. Verím, že si v derby s vysokoškoláčkami poradí. Môj tip - 1"

 

Unihoc Žirafa Žilina : FbK Tvrdošín

Katarína "Tak opäť dúfam vo výhru Žiliny. Zápasy s Tvrdošínom bývajú herne veľmi kvalitné a vždy sa na ne tešíme. Snáď naša fyzická pripravenosť a odhodlanie vyhrať bude stačiť na tohto oravského súpera ;)Môj tip - 1"

Michal "Žilina vie na nás zahrať. Aj keď minulú sezónu sme na ich palubovke vyhrali, doma nám prehru opätovali. Verím, že náš tím zabojuje a aspoň remízu si zo Žiliny odnesieme. Môj tip - X"

 

Rebels 91 Topoľčany : FBC Trenčín

Katarína "Duel z minulosezónnej baráže sa opakuje. Predpokladám výhru Trenčína, keďže dokázali vyhrať aj pred tým a Topolčany sú nováčik extraligy, ktorý sa v zápasoch ešte len bude zaúčať do vyššej úrovne ligy. Môj tip - 2"

 

Michal "Nedávno tieto tímy odohrali veľmi vyrovnanú baráž. Duel nemá favorita. Všetko bude závisieť od vstupu do zápasu. Môj tip - 1"


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.