DFŽL: Brass víťazom seniorského pohára.

DFŽL: Brass víťazom seniorského pohára.

Finálový zápas s Brassom dal konečnú bodku za celou sezónou. Kvôli zraneniam nám vypadlo v priebehu týždňa 5 kľúčových hráčov (Margen, Dávid Hriník, Padych, Povinec, Baláž) a naše šance sa tak rapidne oslabili. Súper prišiel v plnej sile čo ho pasovala za jasného favorita.

Od začiatku sa hral kvalitný zápas, Brass mal prevahu, z čoho rezultoval prvý gól - Némethovu nahrávku do odkrytej brány zasunul Bahna. Pár minút nato sme však vyšachovali súperovu obranu a Horký do prázdnej vyrovnal. Hrali sme len s 1 hráčom na striedanie, čo sa po chvíli odzrkadlilo a Brasss nás zatlačil na našu polovicu. Svoje šance však nedokázal do polčasu premeniť.

V druhom polčase sa pokračovalo vo výbornom zápase, po pár minútach však Juventus začal opäť diktovať tempo. V bráne nás neskutočne držal brankár Cesnek, ktorému pomohla aj konštrukcia brány. 10 minút pred koncom zápasu sme inkasovali gól z kategórie "Frajer na záver". Roh Bahnu letel na Dobroňa, ktorý sa zavesil do vzduchu a nádhernými nožničkami k tyči upravil na 2:1. Diváci žilinského futsalu takýto kúsok asi nepamätajú. Po tomto góle sme sa nevzdali, nazbierali sme posledné sily a zatlačili súpera na polovicu. Zodpovednosť zobral na seba Volek a po individuálnej akcii cez 2 obrancov vyrovnal na 2:2. Brass mal však vo svojich radoch Németha a tak sme sa radovali len pár minút. V súboji najlepších na ihrisku Németh prvýkrát vyzrel na Cesneka a strelou od tyče rozhodol zápas. Posledné 4 minúty sme začali hrať power-play v ktorej sme si vypracovali 3 čisté šance avšak gól sme nadali ani zoči-voči brankárovi 5 sekúnd pred koncom zápasu. V kvalitnom zápase bol Juventus nakoniec úspešnejší a zaslúžene si prebral pohár pre prvenstvo.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.