ZEX: kondičné sústredenie UNIHOC Žirafa Žilina.

ZEX: kondičné sústredenie UNIHOC Žirafa Žilina.

Po dvojfázových tréningoch v Žiline sa domovom florbalistiek UNIHOC Žirafa Žilina v poslednom júlovom týždni stalo lyžiarske stredisko Skalka pri Kremnici. Stredisko v nadmorskej výške 1180 n.m aj vďaka telocvični florbalových rozmerov poskytlo ideálne podmienky pre rozvoj kondičných a herných činností na blížiace sa vrcholy leta Czech Open a kvalifikáciu v Slovinsku. Sústredenia sa zúčastnilo 15 hráčiek pod vedením trénera Chlebanu. Sústredenia sa nezúčastnili zranené Sedláková, Fabriciová a odcestované Gešová, Krivulčíková. Vo veľmi dobrom svetle sa ukázali navrátilci Kadučáková, Polláková. Dievčatá absolvovali trojfázové tréningy, doplnené o ranný beh, loptové hry, prednášky o herných systémoch a ukážkové zápasy EFC v Dánsku a finále českej extraligy. Sústredenie splnilo aj stmelenie kolektívu pred náročnými vrcholmi leta. 

Poďakovanie patrí CVČ Žirafa za vykrytie finančných nákladov na sústredení, p. Hyžovej a personálu chaty Limba, rodičom za vybavenie dopravy a samozrejme hráčkam za príkladný prístup k tréningom.

Najbližší týždeň budeme pokračovať v ladení herného prejavu a nácviku presilových a oslabových situácií v Žiline,  spojených s rannými behmi v lesoparku. K tímu sa pripoja už aj Krivulčíková a Gešová a nová tvár Ševčíková.

Zostava: Mládenková, Brezániová, Klapitová, Ferencová, Kadučáková, Bugáňová, Hrošová, Backová,Polláková, Bernátová, Štrbová, Šutariková, Grečnárová, Zemanová, Majtánová

Foto zo sústredenia TU.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.