UFŽL: štartuje florbalová registrácia v ŽA a v CA.

UFŽL: štartuje florbalová registrácia v ŽA a v CA.

S blížiacim sa septembrom opäť pripravujeme nový ročník UNIHOC Florbalovej Žirafa Ligy v Žiline a v Čadci (UFŽL). Počnúc utorkom 23. augusta 2011 až do pondelka 12. septembra 2011 (vrátane), bude prebiehať (v pracovných dňoch) registrácia hráčov a ich tímov pre sezónu 2011/2012. Proces prihlasovania bude mať niekoľko výrazných zmien ale väčšina náležitostí zostala rovnaká.

 Čo sa zmenilo:

1.    V Žiline nájdete športové oddelenie CVČ Žirafa na novej adrese – Horný Val 24 (centrum mesta, pri OC Aupark, viac v článku TU), Dom Techniky na ul. Vysokoškolákov 4 už neplatí.

2.    „Akciová“ cena na prihlásenie. V prípade seniorov sa výška štartovného poplatku nemení, avšak iba do 12.9.2011 (vrátane). Do tohto dátumu je prihlasovanie v „akciovej“ cene 16,- € resp. 22,- €, po termíne je to už iba jednotná sadzba 22,- €. Výhodnejšie je teda hráčov zaregistrovať do 12.9.11 (stačí priniesť prihlášku a foto, úhrada do 30.10.2011, resp. do prvého štartu v lige), všetci s prihláškou od 13.9.11 už so štartovným 22,- €.

3.    Zmení sa aj systém bonusových kreditov na športový tovar. Doposiaľ dostali tímy paušálne 300 alebo 200 kreditov. Od novej sezóny sa budú kredity aj naďalej evidovať na spoločnom účte tímu. Avšak, ich výška bude závislá od počtu registrovaných hráčov:  v „neseniorských“ kategóriách to bude 20 kreditov/hráč, pri senioroch 15 kreditov/hráč (ale iba hráči s dátumom narodenia po 1.1.1981 a s trvalým pobytom v žilinskom, alebo jemu susediacich okresoch). Bonusové kredity je možné získať iba jedenkrát a iba pri registrácii do 12.9.2011.

 Čo zostalo:

1.    Nové tímy si stiahnu súpisku tímu (TU, alebo položka „download“ v menu každej ligy), zašlú ju v digitálnej podobe na florbal@zirafa.sk a následne si prídu vyzdvihnúť predvyplnené prihlášky jednotlivých hráčov, ktoré bude nutné podpísať. Netreba zabudnúť ani na digitálne foto hráčov, ktorí ešte nehrávali v súťažiach CVČ Žirafa.

2.    „Starým“ tímom resp. ich vedúcim príde emailom posledná platná súpiska tímu z ostatnej sezóny. Je nutné ju aktualizovať a doplniť aj o prípadných hráčov v blízkej budúcnosti (ušetríte si zvýšený poplatok za registráciu). Po jej odoslaní na florbal@zirafa.sk je potrebné  vyzdvihnúť predvyplnené prihlášky jednotlivých hráčov a zvyšný postup už poznáte, alebo ako v predchádzajúcom bode.

3.    Výška štartovného resp. registračného poplatku sa v porovnaní s ostatnou sezónou nezmenila. To však platí iba pri prihlásení hráča do 12.9.2011 (vrátane), po tomto termíne je spoločná cena pre seniorov stanovená na 22,- €.

 Doporučujeme prečítať viac informácií k registrácií, nájdete ich TU.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.