EFCQ: ohlasy hráčiek po úspechu v kvalifikácii EuroFloorballCup

EFCQ: ohlasy hráčiek po úspechu v kvalifikácii EuroFloorballCup

Spýtali sme sa hráčiek CVČ Unihoc Žirafa Žilina, ako videli úspešnú kvalifikáciu na EuroFloorballCupe v meste Vrhnika, Slovinsko.

.

Miroslava Kadučáková "No mne sa v Slovinsku páčilo velmi, či už po hernej stránke ale aj super kolektív. Nikto nie je mimo neho a je to super. Všetko klapalo úplne super. Počas zápasov to tiež bolo super, keď sme sa povzbudzovali, každý gól riadne oslávili. Určite bol aj školou a hlavne sme sa zohrávali konečne. Toto bol asi prvý medzinar.turnaj na ktorom klapalo úplne všetko a všade a konečne sme mali aj šťastie :P...teším sa že na rok ostávam ešte v žirafeee...:)))"

.

Barbora Grečnárová "Pre mna bolo Slovinsko velká skúsenosť, zápasy nám vyšli po všetkých stránkach...škoda toho finálového zápasu...najdôležitejšie, že sme postúpili. Kolektív sa utužil a bolo to vidieť aj na ihrisku o čom svedči aj výsledok-postup do Poľska...chýbala nám opora Fabriciová"

.

Radka Mládenková "Veľká vďaka sponzorom a všetkým, ktorí nám umožnili zúčastniť sa EFCQ :) Pre mňa to bola najkrajšia florbalová "dovolenka" :) Hrať florbal, oddychovať a užívať si so super luďmi - presne takto som si to predstavovala ;) Všetky zápasy som si užila a hlavne nazbierala veľa skúseností. Moje pocity po víťaznom zápase s nemkami, v ktorom sme rozhodli o našom postupe, sú neopísateľné :):) a hlavne, že sme splnili náš spoločný sen.... ;):) Som rada, že sme sa spoločne zabavili florbalom a to čo nás kedysi vedelo poloziť nás teraz nakoplo Na tento týždeň plný florbalu a zábavy budem ešte dlho spomínať "

.

Alexandra Ferencová "Ja osobne som s turnajom v Slovinsku nadmieru spokojná. Ukázali sme, že sme tím, ktorý dokáže bojovať až do poslednej sekundy a nevzdáva sa. Neraz sme otočili nepriaznivý výsledok a myslím, že práve tieto chvíle nám dali veľa, nie len osobných skúseností, ale aj nove skúsenosti do slovenskej extraligy. Dokázali sme, že nič nie je nemožne a dajú sa poraziť aj lepšie tímy. Jedine negatívum tohto turnaja bolo teplo. V hale bol vydýchaný vzduch a strašne teplo, ktoré nám uberalo na kondičke. No popasovali sme sa s tým ako praví majstri a svoj cieľ sme splnili. Hrať proti takýmto súperom ako reprezentácia je jedna skúsenosť, ale hrať proti nim ako tím, za ktorý hráš niekoľko rokov je druhá skúsenosť. Myslím, že to upevnilo náš kolektív a rovnako sa aj zlepšila naša hra. Spolu sme sa nahecovali, podržali jedna druhu a dokázali to, čo sa inému tímu zo slovenskej extraligy zatiaľ nepodarilo. Ako sa hovori :" V jednote je sila." a náš tím je ako jeden celok, ktorý nie je ľahké poraziť. A v Poľsku sa budeme snažiť uhrať čo najlepšie výsledky, bude to tam o triedu náročnejšie, ale my tam pôjdeme zabojovať a nazbierať nové skúsenosti. Ved predsa nič nie je nemožne."

.

Petra Šutariková "Baby v Slovinsku odohrali výborné zápasy, v ktorých ukázali hernú aj psychickú kvalitu nášho tímu. Ťažké zápasy s maďarkami, nemkami a ruskami nám priniesli veľa nových skúseností, pretože s tak kvalitnými celkami sa počas sezóny v extralige nestretávame. Každá jedna hráčka zo seba vydala maximum, vďaka čomu sa tím prezentoval na medzinárodnej scéne vo veľmi dobrom svetle."

.

Zuzana Majtánová "myslím si, že zápasy boli dosť náročné, ale my sme ich zvládli aj vďaka tomu, že sme dobrý kolektív. Navzájom sme sa povzbudili, aj keď nie vždy nám to šlo na jednotku...pre mňa to bola veľká skúsenosť, ktorú dúfam že zúžitkujem v budúcnosti a som veľmi rada, že som sa mohla zúčastniť :D"

.

Postupne prinesieme aj ďalšie vyjadrenia hráčiek


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.