SHbE Žilina: žirafy proti „žirafám“.

SHbE Žilina: žirafy proti „žirafám“.

Slovenská hokejbalová extraliga pokračuje v rýchlom tempe. V sobotu 15.10.11 má na programe už 9. kolo. Žilinčania sa predstavia v oboch kategóriách a vždy na domácom ihrisku. Oba žilinské tímy, žirafky aj žirafy, sa stretnú v derby proti „žirafám“ z P. Bystrice.


U19

Mladíkom sa darí. V doterajších štyroch vystúpeniach nestratili ani bod a zdolali všetkých súperov. V sobotu však precestuje Považská. Tá je rovnako bez zakopnutia, ale absolvovala iba dva súboje. Na Solinkách sa tak predstavia tímy, ktoré majú po minuloročnej „smolnej“ sezóne, medailové ambície. Doterajšie vzájomné duely vyznievajú lepšie pre Bystricu (TU). S remízou v sobotu by boli hostia asi spokojní, ale žirafy si „zvykli“ vyhrávať. Zrejme zatiaľ najzaujímavejší zápas odštartuje o 11.00 hod. Domáca zostava by mohla byť kompletná.


Sobota 15.10.2011, 9. kolo – ShbE U19, 11.00 – Gaštanová ul.

Žirafa ŽA U19 - Olympionik PB


Seniori

Po relatívne úspešnom víkende je už nálady v tíme oveľa lepšia. V sobotu žirafy vyhrali vo Vrútkach, na druhý deň porazili doma nováčika Jokerit. Prvých päť bodov v tabuľke teší a tím znova pocítil radosť z hokejbalu. Nový tréner D. Ondruš absolvoval sľubnú premiéru na lavičke. Kombinácia s asistentmi Lackom a Krakovským sa ukazuje ako vhodná voľba, ktorá mužstvo posunie ďalej po všetkých stránkach. Duel s poradovým číslom osem bude ale veľmi, veľmi náročný. Prípadný úspech by znamenal, konečne, poskočenie v tabuľke a opustenie nelichotivého dna. Žilinčania to na Považskú Bystricu celkom vedia. Avšak, Považania aktuálne predvádzajú úplne inú hru ako v minulosti. Posilnení o viacerých hokejistov a s výborným Bratinom v bránke sú zrejme najväčším prekvapením doterajšieho priebehu sezóny. Diváci sa tak môžu tešiť na atraktívne meranie síl. Domáca zostava bude ochudobnená o „jednotkového“ brankára Krška (zranenie), v útoku budú chýbať Petný, Marjenka a zrejme aj bratia Melicherčíkovci. Teda minimálne jeden z nich – Pavol. Trio opustilo mužstvo v nedeľu za doposiaľ nevyjasnených a nepochopených okolností. Ale parafráza jedného filmového výroku hovorí: „dávam dvom Melónovcom týždeň, maximálne dva“. Nielen oni, ale aj ďalší fanúšikovia môžu priebeh sledovať „naživo“ prostredníctvom tradičného textového prenosu. Úvodný hvizd je naplánovaný na 13.00 hod.


Sobota 15.10.2011, 9. kolo – ShbE seniori, 13.00 –ul. Na Závaží

Žirafa Žilina - Double Team PB


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.