SHbE: prvé „živé“ rozhodovanie Disciplinárnej komisie.

SHbE: prvé „živé“ rozhodovanie Disciplinárnej komisie.

Kluby hokejbalovej extraligy už dlhšiu dobu prejavovali nespokojnosť s prácou Disciplinárnej komisie. Viaceré rezervy v jej činnosti vyústili až do čiastočnej zmeny jej zloženia (viac v článku Rada SHbÚ: malý krok pre hokejbal, veľký pre extraligu. ). Kameňom úrazu bola predovšetkým transparentnosť a  proces fungovania pri rozhodovaní o výške trestu. To by mohlo byť už minulosťou.

Portál SportVin.sk pripravil pre tieto situácie, v amatérskom športe unikátnu aplikáciu, ponúkajúcu on-line sledovanie priebehu rozhodovania Disciplinárnej komisie. V textovej podobe tak bude možné priebežne vidieť ako rozhodnutie pokročilo. Priestor na vyjadrenie majú nielen všetci členovia ale aj „riešený“ hráč, funkcionár prípadne klub. Rovnako môže v „Diskusii“ reagovať aj ktorýkoľvek registrovaný užívateľ. Prvým testovacím prípadom je Trest v hre udelený M. Krúpovi v zápase 11. kola SHbE seniorov Rytieri Nitra - Double Team PB .

Takáto forma rozhodovania o výške trestu by mohla priniesť väčšiu prehľadnosť a čitateľnosť nielen pre tých, ktorých sa to dotýka ale aj pre celú športovú verejnosť. (Tak hádam všetci takúto mieru viditeľnosti rozhodovania unesú :) .)

Všetky doterajšie rozhodnutia DK nájdete v podpoložke menu danej ligy „disciplinárne správy“, Disciplinárny poriadok so sadzobníkom DK v „download“.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.