DFŽL ŽA sr. VI.: remízový duel napokon pre Celtic B.

DFŽL ŽA sr. VI.: remízový duel napokon pre Celtic B.

V nedeľu doobeda hostil siedmy tím v tabuľke Pizza Boys mužstvo Celtic B, ktoré obsadzuje druhú priečku. Za hostí nastúpila na zápas aj dvojica Miloš Mičian a Tomáš Greňo, ktorí v uplynulej sezóne obliekali dres práve tímu Pizza Boys. Navyše väčšina hráčov oboch tímov sa stretáva aj mimo ihriska, preto mal tento zápas pre oba tímy špeciálny náboj.

Jasným favoritom zápasu boli hostia, no skóre otvorili už v 1. minúte domáci, kapitán Zdeno Paráč nádhernou strelou do vinkla nedal brankárovi Kováčovi žiadnu šancu. Po tomto momente sa stav stretnutia dlho nemenil, hralo sa prevažne v strede poľa. Skóre sa menilo až v 12. minúte, keď brankár Celticu Kováč vysunul dopredu Kľučiara a ten vyrovnal na 1:1. Tento stav platil do 18. minúty, kedy vzadu chyboval Paráč, keď druhýkrát prihrával zbytočne svojmu brankárovi. Z následného trestného kopu vyvesil "angličáka" Kmeco - 1:2. Minútu pred koncom prvého polčasu mali hostia veľké šťastie, do brejku sa dostala dvojica Paráč - Bielik, pričom druhý menovaný tvrdou strelou opečiatkoval tyčku brány hostí.

V druhom polčase sa hral dlho vyrovnaný duel, s množstvom osobných súbojov a s vysokým nasadením oboch aktérov, k streľbe dochádzalo však len sporadicky. V 37. minúte ale poslal do šance brankár Tomáš Neslušan najlepšieho kanoniera Pizza Boys Michala Mravca, ktorý ju bezpečne premenil a bolo opäť vyrovnané. Radosť domácim však pokazil už o 6 minút práve ich bývalý spoluhráč Greňo, keď opäť naklonil tvrdou strelou misky váh na stranu hostí - 2:3. Pizza Boys odpovedali hneď z rozohrávania, na 3:3 vyrovnával opäť Mravec. Tuhý boj o výsledok pokračoval, úspešnejší boli už o minútu hráči Celticu B, na 3:4 z pohľadu domácich upravoval Marek Poláček. Domáci sa po tomto momente ešte enormne snažili o vyrovnanie, no ich snaženie definitívne pochoval v 48. minúte gólom na konečných 3:5 Miloš Mičian, ktorý tak pripravil svojich bývalých spoluhráčov o možnosť bodovať v tomto zápase.

Zápas teda skončil víťazstvom favorizovaného Celticu B, hoci priebeh zápasu bol vyrovnaný. Ku kvalitnej úrovni zápasu prispeli aj rozhodcovia, ktorí hoci rozdali zopár nepresností na obe strany, celkovo zápas zvládli na výbornú. 


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.