Florbal M2: ŠK Seahorses BA - FBC Grasshoppers AC UNIZA B 7:10

Florbal M2: ŠK Seahorses BA - FBC Grasshoppers AC UNIZA B 7:10

11. koloŠK Seahorses Bratislava - FBC Grasshoppers AC UNIZA 7:10 (0:2, 3:4, 4:4).

Góly: Kopera (Baránek), Hruška (Vavrica), Hrín (Lietava), Baránek (Kvasnica), Kvasnica (Baránek), Baránek, Grlický (Baránek), Grlický (Kvasnica), Kozaňák (Kvasnica), Grlický (Baránek)

V nedeľu 11.12. 2011 sa druhá liga mužov "prehupla" do druhej polovice. Na programe boli zápasy 11. a 12. kola. Rezerva FBC Grasshoppers AC UNIZA cestovala do Bratislavy. Tam si "vysokoškoláci" zmerali sily s družstvom Seahorses Bratislava, ktoré vlani zostúpilo z najvyššej súťaže. Na začiatku stretnutia dominovali defenzívne taktiky oboch družstiev, ktoré hrali zo zabezpečenej obrany. Do 15. minúty veľa vzruchu stretnutie neprinieslo, ale boli to mladé kobylky, ktoré začali byť postupne odvážnejšie a útočná snaha sa im oplatila, keď do prestávky sa ujali vedenia 2:0. V druhej tretine FBC Grasshoppers AC UNIZA svoj náskok zvýšilo na 3:0, čo vyburcovalo domácich k vyššej aktivite. V týchto chvíľach sa hral dobrý rýchly florbal s množstvom šancí na každej strane. Diváci tak mohli vidieť až sedem gólov v druhej časti hry, ktorá skončila víťazne pre mladé kobylky v pomere 3:4. V tretej tretine pokračovalo pekné florbalové predstavenie, v ktorom sa hráči FBC Grasshoppers AC UNIZA snažili kontrolovať hru a držať loptičku na svojich hokejkách. Bratislavčania sa síce ešte snažili o zvrat v zápase, ale proti bol iba pätnásťročný Martin Grlický, ktorý svojim prvým hetrikom v seniorskej súťaži zabezpečil víťazstvo kobyliek v pomere 7:10.

ZOSTAVA: Peter Húšťava, Daniel Baránek, Tomáš Kvasnica, Michal Hrín, Juraj Kopera, Peter Vavrica, Jakub Dorčík, Maroš Chabada, Milan Lietava, Lukáš Kozaňák, Maroš Hruška, Martin Grlický.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.