DFŽL sr. VI.: jarná mizéria Pizza Boys

DFŽL sr. VI.: jarná mizéria Pizza Boys

Dnes ráno sa v športovej hale na Hájiku zrodila ďalšia prehra tímu Pizza Boys, ich premožiteľom bol tentokrát tím Závodie-Hájik. Pizza Boys si tak pripísali do tabuľky na jar už siedmu prehru, pričom v jarnej časti sezóny ešte nevyhrali!

Pritom v jesennej časti sa hráčom Pizza Boys darilo podstatne lepšie, zaknihovali si štyri výhry, z toho jednu proti momentálne prvému Comorek teamu a viaceré zápasy prehrali smolne až v poslednej minúte. Napríklad v 4. kole proti Los Culés (4:5), kedy súper dal víťazný gól až v samom závere zápasu, alebo o týždeň neskôr proti Mlátičkám (5:6). Po jesennej časti sa tak umiestnili na peknej a hlavne pre niekoho nečakanej 7. priečke.

Jar je však doteraz pre Pizza Boys doslova nočnou morou, hráčom sa nedarí a prehrávajú dôležité zápasy. Prvé dva jarné zápasy ešte mali dobrú úroveň, Ananásom podľahli po tuhom boji opäť rozdielom len jediného gólu - 7:8 a v ďalšom kole prehrali s FC Grasshoppers Solinky 5:7, hoci vyhrávali 3:0. Po tomto zápase však šla výkonnosť i výsledky tímu rapídne dole, v 13. kole prišiel prvý debakel na nulu od FC Sohli, následne ešte solídny výkon proti Juventusu "C", v tomto zápase však Pizza Boys prišli o kapitána Paráča, ktorý chýbal pre zdravotné problémy aj v ďalších zápasoch a i jeho absencia sa podpísala pod ďalšie vysoké prehry 1:7, 1:4 a 1:5 postupne proti Los Culés, Mlátičkám a Závodiu-Hájik. Pritom duel proti Mlátičkám mal prívlastok "šesťbodový" a prehrou v tomto zápase si Pizza Boys výrazne zhoršili možnosti na lepšie konečné umiestnenie v lige a prakticky už teraz je isté, že sa nevyhnú baráži o udržanie v 6. lige.

Na záver malý pohľad na štatistiky - do 12. kola dali Pizza Boys v každom zápase priemerne aspoň 3 a viac gólov a po jesennej časti mali v tabuľke +/- len jediný mínusový bod, tak po 12. kole s výnimkou zápasu proti Juventusu "C" nedokázali dať viac ako jeden gól v zápase. Tento fakt najviac odráža jarnú mizériu tímu Pizza Boys. Do konca sezóny po tomto kole ostáva odohrať družstvu ešte 5 zápasov, prevažne s tímami z hornej časti tabuľky, šance na lepšie umiestnenie sú tak teraz už len minimálne. Hráči Pizza Boys však rozhodne zbrane neskladajú a pokúsia sa ešte aspoň potrápiť svojich súperov.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (0)

Zatiaľ tu nie je žiadna diskusia.

Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.