FHŽL ŽA - sr. II.: hluchí, slepí, nemí v piatok večer

FHŽL ŽA - sr. II.: hluchí, slepí, nemí v piatok večer

Wild Wind hrajú o play-off, ich piatkový súper má play-off už v suchu. Od WW sa čakal výkon, ktorý by im zabezpečil nejaký ten bodík. No to čo predviedli bolo ako hra pred panelákom, kde sa stretli cudzí chlapci so snahou troška si ťuknuť do loptičky. V prvej tretine sa do tretiny KNM dostali asi len raz a aj to bez zakončenia. Tak slabý hokejbal by sme možno s problémom našli v žiackej lige.

V druhej tretine sa troška hra zlepšila. Hneď v jej úvode sa o troška vzrušenia postarala dvojica Belica vs Kuchar Kubo, pomere 1 : 3 na body. O dve hlavy nižši Kuchár si nenechal brnkať na nervy a svoj názor jasne Belicovi vysvetlil. Obaja si išli schladiť hlavy na 2+2min čo WW zjavne pomohlo. V týchto 4 minútach dokonca začali hrať hokejbal. No po návrate "fighterov" na ihrisko sa KNM opäť dostali do prevahy a drúha tretina opäť skončila víťazne pre Kysučanov v pomere 4:3

Tretia tretina nepriniesla nič, čo by divák nečakal. Zápas sa dohral v jasnej režií Kysučanov. Stretnutie s prehľadom dotiahli do víťazného konca a s pokojom sa môžu pripravovať na play-off.

WW si musí silno vstúpiť do svedomia. Pokiaľ chcú zabojovať o PO musia na ihrisklu predviesť, v prvom rade kolektívný výkon, musia začať bojovať a hlavne musia chcieť. V mužstve sú mená, ktoré majú čosi odohraté, sú tam "mladé pušky" a v neposlednom rade šikovný brankár. No ich výkony sa ani nepribližujú k ich možnostiam.


Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (3)

sukromnik napísal:

Nie som bankar. Ja chodim na zapas, aby som si zahral a muzstvo za ktore hram, aby vyhralo. Keby ste sa aj vy venovali hre, nemuselo to skoncit pre vas tak biedne. A to ze som vasmu hracovi nic nespravil mi pomohlo dosiahnut to preco som prisiel. Vyhrali sme a naviac nemam zo seba ani zly pocit, ze by som ublizil niekomu mladsiemu... Jedneho dna, ked dospejete, tak mozno zacnete aj vy rozmyslat trosku inak. Uz sa tesim na najblizsi spolocny zapas a budem dufat, ze my vyvratite, vsetko co som tu napisal

Pridané: 25.03.12 08:49.
sukromnik napísal:

Velmi vtipny clanok, ktory ma dost vela nepresnosti. Po prve bol to dost vyrovnany zapas. Za druhe, ja nevyryvam do nikoho. Za tretie, ja ako pracujuci v banke mozem jebat na takoho sopliaka, ktoremu ked ublizim, tam som skoncil ...., Este ze som taky kludas... Ani som sa nemusil nejaky vyraznejsie snazit a mam zo zapasu 2+3 :)

Pridané: 24.03.12 19:25.
Mldo98 napísal:

Oki bankár, keby si nevyrýval tak by si nedostal na búdku..
A tú poslednú vetu si malicčko preštylizuj, aby ju pochopili aj ľudia čo nepracujú v bankovníctve.
A 2+3 proti hluchým, slepým a nemým to by som sa nechválil.

Pridané: 24.03.12 20:49.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.