FHŽL ŽA sr. II.: Tornádo na Závaží.

FHŽL ŽA sr. II.: Tornádo na Závaží.

Obe mužstvá nastúpili na zápas v takom typickom prvoaprílovom počasí. To komu takéto jasno-zamračené a usnežené počasíčko viac sadne, netušil nikto. Wild Wind hralo o postup do play-off, Rajec o tretie teoreticky druhé miesto. Vyhrať chceli obaja.

Zápas sa lepšie začal pre WW. Hneď v prvom striedaní si chalani s tornádom na hrudi spravili tlak a dokonca dali gól, keď sa presadil ich najväčší klenot Michal Lacko. Aj druhá päťka ukazala, že vie hrať hokejbal. Rajec sa v prvej tretine prakticky nedostal do súvislej akcie, nie to ešte do tlaku. Naopak Wild Wind mohli dať prakticky v každom striedaní nejaký ten gólik. V polovici prvej tretiny zabojoval Kurej v kruhu, posunul na Marančáka, ktorý vie vystrelit a tentokrát to trafil exportne. Brankár ani nemal potuchy kde je loptička. Do konca prvej tretiny sme loptičku za chrbtami brankárov už nevideli.

Druhá tretina už tradične WW nejde a tak boli všetci na ihrisku aj mimo neho zvedaví, ako to tomuto dobre rozbehnutémum mančaftu pojde. Rajec si vytvoril konečne nejaké šance ale Praženka ukázal svoje kvality a držal bielomodrý vetrík v hre o play-off. A keď trojica Dubovec - Kurej - Lacko predviedla hokejovú modernu a niekoľko krát si loptičku hodili takmer naslepo na hokejku, málokto by čakal zvrat v zápase. Po druhej tretine ukazoval stav na tabuli 5:1 pre Wild Wind.

Do tretej tretiny nastúpil Peter Seidl namiesto Michala Lacka, ktorý mal v nohách ťažký extraligový zápas a ešte ťažší pozápasový meeting. Ani táto zmena však Rajcu nepomohla a Wild Wind ešte svoje víťazstvo zvýšilo na 7:1. V samom závere sa ešte mohol presadiť Meliš, no bol zákerne faulovaný Zemančíkom. Wild Wind si víťazstvo určite za predvedený výkon zaslúži. Túžili vyhrať a na ihrisku to bolo cítiť.

Dávid Kurej (3+2):   
"Po dlhom čase sme odohrali zápas na úrovni. Keby sme do každého zápasu išli takto verím, že máme play-off z pekného miesta. Šance ale vidím dosť reílne. Máme hrateľných súperov ešte. (Sokol Žirafa, Dandy group) a verím tomu, ze Kysučania už nezabodujú a my sa dostaneme na siedme miesto." 
 
Michal Meliš kapitán:  
"Cez týždeň sme si s chalanmi jasne povedali, čo chceme dosiahnuť a čo musíme pre to urobiť. V tomto zápase sme jasne ukázali, že nie sme chlapci z ulice a, že vieme hrať hokejbal aj s papierovo lepším mužstvom. Teraz bude dôležité aby sme tento výkon vedeli potvrdiť a aby sme sa neuspokojili s jedným kvalitným zápasom. Pre nás sa play-off už začalo. My už musíme hrať len naplno."

Doporučenia

Musíš byť prihlásený aby si mohol doporučiť tento obsah.


Diskusia (5)

zemo44 napísal:

ale ved ja beriem ze bol zbytocny, ale zakerny to je silne slovo...urcite vyhrali zasluzene..mohli by sme tam byt do rana a aj tak nevyhrali...ranny zapas ma fyzicky dorazil

Pridané: 02.04.12 12:43.
zemo44 napísal:

Laskavo si vyprosim slovo zakerne...urobil som to co by urobil kazdy jeden hrac, zatiahol som "rucnu brzdu"...za co som sa Meldovi aj ospravedlnil...ked chcete vidiet co je zakernost staci povedat

Pridané: 02.04.12 11:16.
kcepec napísal:

Zemo, však relaxuj trošku. Chalaniská sa tešia ako si s vami poradili, bol to normálny zákrok, síce v tom čase už zbytočný ale to je úplne jedno. Hral sa dobrý a férový hokejbal. Cháp ale, že Meldov prstoklad nie je 100%, možno chcel napísať aj úplne iné slovko :) .

Pridané: 02.04.12 12:16.
Mldo98 napísal:

Zemo nabudúce si to vymenime a seknem ťa v 43tej minúte za 7:1 po členku. Naštastie si trafil chranič. Ako beriem podali sme si ruku život ide ďalej hokejbal je aj o tomto :-)
Ale už je po zápase, užite veľkonočné sviatky :-)

Pridané: 02.04.12 19:13.
zemo44 napísal:

Meldo ale neda mi bolo to nesportove, ale jodnoducho sa to moze dostal som 2 minuty za co ste mali moznost dat gol, ale vobec to nebolo zakerne ako ma tu vykreslujes..tak ako teba nasralo ze si nedal gol po faule mna nasralo co tu na mna pises aj ked som sa ti ospravedlnil...vedel som co robim komu to robim a urobil by som to znova..isiel si sam na branu proste si musel ist "dolu"...vies si to tu Emil precita no kto ho zase bude pocuvat :D

Pridané: 03.04.12 10:25.
Prihlás sa aby si mohol prispievať do diskusie.